Bucaspor'da hedef galibiyet   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-15-2011 (18:13)   Son Mesaj: 01-15-2011 (18:13)    Cevap: 0    Gösterim: 520  

    01-15-2011

    Bucaspor'da hedef galibiyet

    Bucaspor'da hedef galibiyet
    Ziraat Türkiye Kupası (C) Grubu'nda pazartesi günü deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak Bucaspor'un teknik direktörü Samet Aybaba, ''Ankaragücü maçından alacağımız bir galibiyet, çeyrek final biletini garantiler'' dedi.

    Pazartesi günkü maç için yarın Ankara'ya gidecek Bucaspor, İzmir'deki son antrenmanını teknik direktör Samet Aybaba idaresinde Kaynaklar Seyit Mehmet Özkan Tesislerinde yaptı.
    Teknik direktör Samet Aybaba, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankaragücü, sonra ligde Beşiktaş ile karşılaşacaklarını belirterek, iki zorlu sınavdan da başarı ile geçeceklerine inandıklarını kaydetti.

    Önce kupa maçını düşündüklerini ifade eden Aybaba, sözlerini şöyle sürdürdü:

    ''Ankaragücü'nden alacağımız bir galibiyet, çeyrek final biletini garantiler. Birinci hedefimiz bileti cebimize koymak. Ardından da ligin en flaş ekibi Beşiktaş'ın konuğu olacağız. Rakibimizin gücü belli. Ama bizim de zorlu lig maratonu için puana ihtiyacımız olduğu da bir gerçek. Bu bilinçle hazırlanıyoruz.''

    Ankaragücü maçı için yarın Ankara'ya gidecek Bucaspor, bu maçın ardından ligdeki Beşiktaş maçı için Ankara'dan İstanbul'a geçecek.

    Kaleci Carlos ve Ediz'in yanı sıra henüz lisansı çıkmayan Cenk İşler'in yer almadığı Bucaspor'un kadrosunda şu isimler yer aldı:

    Atilla, Ömer, Kamil, Gomes, Orhan, Koray, Mulemo, Serkan Yanık, Ragıp, Leko, Civar, Erkan, Salih, Sercan, Mendy, Samet, Musa, Beto, Erman, Zafer.




    Bucaspor'da hedef galibiyet Yorumları