Köln'de domuz gribi endişesi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-15-2011 (14:11)   Son Mesaj: 01-15-2011 (14:11)    Cevap: 0    Gösterim: 513  

    01-15-2011

    Köln'de domuz gribi endişesi

    Köln'de domuz gribi endişesi
    Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Köln'de teknik direktör Frank Schaefer'in takım içerisinde domuz gribinin artmasından endişe duyduğu bildirildi.

    Bild gazetesi, Antalya'da devre arası kamp yapan FC Köln'de domuz gribine yakalanan Youssef Mohamad, Kevin McKenna, Miso Brecko ve Konstantinos Giannoulis'den sonra Mato Jajalo'nun da kendisini kötü hissettiği ve bu nedenle teknik direktör Schaefer'in endişeli olduğunu yazdı.
    Gazete ayrıca, deplasmanda yarın Kaiserslautern ile karşılaşacak FC Köln'ün domuz gribi virüsüne yakalanan futbolcularından yoksun olarak sahaya çıkacağını ve Alman teknik adamın bu konuda, ''Benim için sürpriz bir gelişme oldu. Böyle bir şey hiç yaşamadım. Umarım bu virüs daha fazla futbolcuma bulaşmaz'' dediğini belirtti.

    Öte yandan, FC Köln'ün konuyla ilgili olarak Alman Futbol Federasyonu'nu bilgilendirdiği, virüsün takım içinde daha fazla yayılması halinde maçların ertelenmesinin gündeme gelebileceği bildirildi.




    Köln'de domuz gribi endişesi Yorumları