Real için yeniden Nistelrooy iddiası   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-15-2011 (11:11)   Son Mesaj: 01-15-2011 (11:11)    Cevap: 0    Gösterim: 469  

    01-15-2011

    Real için yeniden Nistelrooy iddiası

    Real için yeniden Nistelrooy iddiası
    İspanyol basını, Real Madrid'in aradığı forvetin kulübü tanıyan biri olacağını savunurken, Hollandalı Ruud Van Nistelrooy'un geri dönebileceğini yazdı.

    AS ve Marca, 2006-2010 arasında Real Madrid'de oynayan ve 2010'un ocak ayında Almanya'nın Hamburg takımına transfer olan Van Nistelrooy'un Madrid'e dönmesi için görüşmeler yapıldığını iddia etti. Fıtık ameliyatı geçiren ve sezonun ikinci yarısında oynaması zor gözüken Arjantinli Higuain'in yerine 6 aylık geçici bir forvet arayan Real Madrid'de kulüp yönetiminin "Bizden birine ihtiyacımız var ve Ruud bizden biri, evi tanıyor" dediği belirtildi.
    34 yaşındaki Van Nistelrooy'un olmaması halinde ise Real Madrid'in alt liglerde oynayan takımlarında forma giydikten sonra İngiltere'nin Bolton takımına giden 19 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Rodrigo'nun da adaylar arasında başta yer aldığı ifade edildi. Ancak Hollandalı futbolcu Van Nistelrooy'un da "Madrid'e dönmek istiyorum. Beni bırakın" diyerek Hamburg kulübüne baskı yaptığı ve bu transferin kısa bir zaman içinde sonuçlanabileceği ileri sürüldü.




    Real için yeniden Nistelrooy iddiası Yorumları