Bahreyn, Hindistan’ı topa tuttu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-14-2011 (23:13)   Son Mesaj: 01-14-2011 (23:13)    Cevap: 0    Gösterim: 493  

    01-14-2011

    Bahreyn, Hindistan’ı topa tuttu

    Bahreyn, Hindistan’ı topa tuttu
    Bahreyn, Katar'ın başkenti Doha'da devam eden Asya Futbol Şampiyonası grup elemeleri ikinci tur maçında Hindistan’ı farklı geçti.

    Doha Al Sadd Stadı"nda oynanan karşılaşmayı Malezya Futbol Federasyonu hakemlerinden Subhiddin Mohd Salleh yönetti. Bahreynli ve Hindistanlı seyircilerin büyük ilgi gösterdiği karşılaşmanın ilk gölü Bahreyn"den geldi.

    8.dakikada kazanılan penaltı vuruşu kullanan Fevzi Mübarek skoru1-;0 yapan gölü attı.
    Bu golden bir dakika sonra Hindistan oyuncusu Mangi Singh skora denge getirdi:1-;1

    Karşılaşmanın ilk yarısının kalan dakikalarında yıldızı parlayan Bahreynli oyuncu İsmail Abdullatif 15.,16. ve 35. dakikalarda skoru 4-1 yapan gollere imza attı. İlk yarı Bahreyn"in 4-;1 üstünlüğüyle sona erdi.

    İkinci yarıda daha atak bir oyun sergileyen Hindistan golü bulan taraf oldu.53.dakikada Çetri(Chhetri) Sunil topu rakip filelerle buluşturdu:4-;2

    Bu arada 62.dakikada Bahreyn oyuncusu ve ilk gölün sahibi Fevzi Mübarek ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı.

    Oyuna 10 kişiyle devam eden Bahreyn kalan dakikalarda defans ağırlıklı bir oyun sergilediyse beşinci golü bulmayı başardı. Karşılaşmanın 77.dakikasında tekrar sahneye çıkan Bahreynli oyuncusu İsmail Abdullatif kendisinin dördüncü takımının ise beşinci gölünü attı:5-;2

    Bahreyn-Hindistan karşılaşması şampiyonanın en çok gol atılan ilk müsabakası olurken Bahreynli oyuncu İsmail Abdullatif ise şampiyonada bir karşılaşmada dört gol atan ilk futbolcu oldu.
    Maç sonrasında Bahreyn şampiyonadaki ilk üç puanıyla tanışırken, Hindistan, Suudi Arabistan ve Kuveyt"ten sonra şampiyonaya erken veda eden üçüncü takım oldu.

    İlk maçta Bahreyn Güney Kore"ye 2-;1, Hindistan ise Avustralya"ya 4-;0 yenmişti.




    Bahreyn, Hindistan’ı topa tuttu Yorumları