Sivasspor'un Antalya kampı bitti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-14-2011 (18:11)   Son Mesaj: 01-14-2011 (18:11)    Cevap: 0    Gösterim: 473  

    01-14-2011

    Sivasspor'un Antalya kampı bitti

    Sivasspor'un Antalya kampı bitti
    Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, Antalya'daki devre arası kamp çalışmalarını tamamladı.

    Kamp çalışmalarını Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesindeki Sueno Oteli'nde gerçekleştiren Sivasspor, kampın son gününde Hollanda'nın De Graafschap takımıyla Titanic Football Center'da hazırlık maçı yaptı.
    Mücadeleye, Korcan, Murat, Uğur, Deniz, Sedat, Mehmet Nas, Kadir, Cihan, Erman, Mehmet Yıldız, Kamanan 11'yle başlayan kırmızı-beyazlı takım, rakibine 1-0 mağlup oldu.

    Bu maçla kamp çalışmalarını tamamlayan Sivasspor'da futbolcuların iki gün izin yapacağı, 17 Ocakta İstanbul'da toplanacağı belirtildi.


    -GALATASARAY MAÇI-


    Teknik Direktör Rıza Çalımbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kamp çalışmalarının çok iyi geçtiğini, devre arasını en iyi şekilde değerlendirdiklerini söyledi.

    Yeni transferlerin takıma geç katılması nedeniyle, bu oyunculardan istedikleri verimi henüz alamadıklarını belirten Çalımbay, bu oyuncuların kısa zamanda uyum sorununu atlatacağını kaydetti.

    Ligin ikinci yarısında büyük hedeflerinin olmadığını dile getiren Çalımbay, ''Hedefimiz, şu anda bulunduğumuz sıradan daha üst sıralara yükselmek. Ligde, Galatasaray ile önemli bir maç oynacağız. Bu maç için bir hafta önceden İstanbul'a gideceğiz ve orada hazırlanacağız'' dedi.




    Sivasspor'un Antalya kampı bitti Yorumları