Fenerbahçe'de 'Dörtlü final' sevinci   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-14-2011 (18:12)   Son Mesaj: 01-14-2011 (18:12)    Cevap: 0    Gösterim: 445  

    01-14-2011

    Fenerbahçe'de 'Dörtlü final' sevinci

    Fenerbahçe'de 'Dörtlü final' sevinci
    Voleybolda Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi ''Dörtlü Final''inin ev sahipliğini alarak finallere doğrudan katılma hakkı elde eden Fenerbahçe Acıbadem, İstanbul'da seyircisinin desteğiyle şampiyon olmak için mücadele edecek.

    Fenerbahçe Acıbadem Yardımcı Antrenörü Kamil Söz, FBTV'de yaptığı açıklamada, dörtlü finale direkt katılmalarının avantajlarını ve dezavantajlarını düşünerek hareket edeceklerini belirtti.
    Dörtlü finalde taraftarlarının önünde mücadele edeceklerine dikkati çeken Söz, ''Seyircimiz yine bizim en büyük itici gücümüz olacak. Burhan Felek Voleybol Salonu'nda seyirci avantajı ile bunu doyasıya yaşayacağımızı biliyorum. Önümüzde 2 aylık bir hazırlanma süresi var. Bu süreyi en iyi şekilde geçireceğimizi düşünüyorum'' diye konuştu.

    Takım Menajeri Violet Duca da FBTV'ye yaptığı açıklamada, dörtlü finalin Türkiye'de yapılmasının Fenerbahçe Acıbadem için büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade ederek, ''Çok iyi bir takımımız var, dörtlü finali buraya almasaydık da finale gidecektik. Bir avantajımız olacak. Çok maç oynamaktan dolayı milli oyuncularımız hiç dinlenemediler. İki aylık dönem var. Umuyorum önümüzdeki süre içerisinde onları hem dinlendirerek hem de antrenmanları sabitleyerek iyi bir çalışma programı ve temposu yaratacağız. Bu suretle finallere en iyi şartlarda hazırlanacağımızı umut ediyorum'' ifadesini kullandı.




    Fenerbahçe'de 'Dörtlü final' sevinci Yorumları