Tekke'ye bir talip daha çıktı!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-14-2011 (17:13)   Son Mesaj: 01-14-2011 (17:13)    Cevap: 0    Gösterim: 448  

    01-14-2011

    Tekke'ye bir talip daha çıktı!

    Tekke'ye bir talip daha çıktı!
    Beşiktaş'ta teknik direktör Bernd Schuster'in kadroda düşünmediği Fatih Tekke için sürpriz bir talip ortaya çıktı..

    Beşiktaş'ta teknik direktör Bernd Schuster'in kadroda düşünmediği Fatih Tekke için Ankaragücü'nün devreye girdiği öğrenildi.
    Ara transfer döneminde Serdar Özkan'ı renklerine bağlayarak adından söz ettiren Ankaragücü'nün, Beşiktaş'ta teknik direktör Bernd Schuster'in kadroda düşünmediği Fatih Tekke ile ilgilendiği öğrenildi.

    Ankaragücü'nde milli oyuncu Yusuf Şimşek ile yapılan görüşmeler sonucunda henüz mutabakata varılmaması, sarı lacivertli yönetimin transfer rotasını yine Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Fatih Tekke'ye çevirmesine neden oldu.

    Galatasaray ile yollarını ayıran Serdar Özkan'ı kadrosuna katan başkent temsilcisi, devre arası transfer döneminde bir bomba daha patlatmak istiyor.

    Beşiktaş'ta Alman teknik adam Schuster'in takımda düşünmediği Fatih Tekke, geçtiğimiz günlerde Konyaspor ile masaya oturmuş fakat alacağı paranın bir kısmının kendisine maç başı olarak verilmesi teklifini kabul etmemişti ve transfer gerçekleşmemişti. 33 yaşındaki Trabzonlu milli oyuncunun ücret konusunda anlaştığı taktirde Ankaragücü'ne imza atabileceği ifade edildi.

    Konu hakkında DHA muhabirine açıklamada bulunan Ankaragücü Basın Sözcüsü Avni Kavlak, ''Transfer döneminde tabi ki ilgilendiğimiz oyuncular var fakat bunların adını imza attırmadan kamoyuyla paylaşamıyoruz. Aksi taktirde futbolcu zor durumda kalıyor ve başka kulüpler o futbolcuyla ilgilenmeye başlıyor.

    Dolayısıyla transfer çıkmaza giriyor. Fatih Tekke'nin iyi bir futbolcu olduğunu ve geçtiğimiz günlerde Konyaspor ile anlaşamadığını biliyorum ama dediğim gibi resmi olarak anlaşmadığımız hiçbir futbolcunun adını kamoyuna lanse edemem'' ifadelerini kullandı.




    Tekke'ye bir talip daha çıktı! Yorumları