Antalyaspor'un gözü Galatasaray'da   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-14-2011 (15:12)   Son Mesaj: 01-14-2011 (15:12)    Cevap: 0    Gösterim: 616  

    01-14-2011

    Antalyaspor'un gözü Galatasaray'da

    Antalyaspor'un gözü Galatasaray'da
    Medical Park Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

    Kırmızı-beyazlı ekip, bir günlük izin ardında bu sabah Hasan Subaşı tesislerinde Teknik Direktör Mehmet Özdilek idaresinde çalıştı.
    Antrenmana Konyaspor'a transfer olan Ertuğrul Arslan ile Kerem Seras ve Uğur İnceman katılmadı. Sakatlığı devam ettiği bildirilen Ali Zitouni ise takımdan ayrı salonda çalıştı.

    Düz koşu ve kondisyonu artırıcı çalışma yapan kırmızı-beyazlı takımda, yeni transferler Mehmet Yılmaz, İbrahim Dağaşan ve Ali Turan'ın neşeli oldukları dikkati çekti. Yeni takımlarıyla ilk resmi maça Galatasaray karşısında çıkacak üç oyuncunun takım arkadaşlarıyla uyumlu çalıştığı gözlendi.

    MEHMET ÖZDİLEK

    Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, devre arasında düzenlenen Antalya Cup'ta üç ciddi hazırlık maçı oynadıklarını anımsatarak, takımdaki eksikleri bu maçlarda gördüklerini söyledi.

    Antalyaspor'un Galatasaray ve Fenerbahçe ile yapacağı iki ciddi maç olduğuna dikkati çeken Özdilek, ''Önümüzde 4 gün var. Kupanın biraz gerisinde kaldık, ancak Fenerbahçe maçı öncesi ciddi bir müsabakaya çıkacağız. İyi bir test maçı olacak. Rakibimiz karşısında kazanıp ekonomik anlamda bir şeyler kazanmak istiyoruz'' dedi.

    Devre arasında isabetli transferler yaptıklarını belirten Mehmet Özdilek, takıma katılan üç yeni oyuncunun kadro genişliği sağlayacağını bildirdi.

    Konyaspor'a giden Ertuğrul Arslan'ın başarılı bir futbolcu olduğunun altını çizen Özdilek, ''Biz hiç bir futbolcumuzu vermek istemeyiz. Oyuncumuzdan böyle bir talep geldi ve onun düşüncesi bizim için önemli. Yeni tamımında başarısını sürdüreceğini düşünüyorum'' dedi.

    Transferi büyük ölçüde kapattıklarını anlatan Mehmet Özdilek, ''Ancak, yurt dışından bir süredir görüştüğümüz amatör oyuncu var. Anlaşabilirsek kadromuza katmak istiyoruz'' dedi.




    Antalyaspor'un gözü Galatasaray'da Yorumları