Fenerbahçe'yi kızdıran yarışma sorusu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-13-2011 (09:13)   Son Mesaj: 01-13-2011 (09:13)    Cevap: 0    Gösterim: 593  

    01-13-2011

    Fenerbahçe'yi kızdıran yarışma sorusu

    Fenerbahçe'yi kızdıran yarışma sorusu
    Bir TV kanalındaki yarışma programında Fenerbahçe ile ilişkilendirilen hevesi kursağında kalmış spor kulübü sorusu Sarı Lacivertli yönetimi kızdırdı...



    Fenerbahçe'yi kızdıran yarışma sorusu!
    Bloomberg HT kanalındaki Kelime Oyunu yarışmasında sorulan bir soruya Fenerbahçe sert bir tepki ile karşılık verdi Yarışmada "16 Mayıs 2010 tarihinde "Hevesi kursağında kalmak" deyimini yaşayan kulüp hangisidir" sorusuna sarı-lacivertli camia tepki gösterdi.

    Fenerbahçe'nin sitesinde şu ifade yer aldı:

    "Kurtuluş Savaşı"nda şehitler veren, ülkemiz tarihi kadar eski bir tarihe sahip olan Kulübümüzü ve milyonlarca taraftardan oluşan camiamızı aşağılayıcı niteliktedir.

    Söz konusu programın yapımcı ve sunucusunun -tamamen holiganizm içeren bir tavırla- Kulübümüzü ve taraftarlarımızı küçük düşürmeye yönelik olarak yaptıkları bu davranışı, en ağır biçimde kınıyor; kendilerini Fenerbahçe Spor Kulübü ve camiasından özür dilemeye davet ediyoruz."

    İŞTE O SORU:




    Fenerbahçe'yi kızdıran yarışma sorusu Yorumları