Alex de Souza'nın transfer taktiği   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-13-2011 (09:09)   Son Mesaj: 01-13-2011 (09:09)    Cevap: 0    Gösterim: 535  

    01-13-2011

    Alex de Souza'nın transfer taktiği

    Alex de Souza'nın transfer taktiği
    Yönetimin kendisini oyaladığı imasında bulunan ve teklifleri değerlendireceğini söyleyen Alex'in bu tür sözleri 2007 ve 2008 yıllarında da sarfettiği belirlendi.

    Bir Alex klasiği!
    Yönetimin kendisini oyaladığı imasında bulunan ve bundan sonra gelen teklifleri değerlendireceğini söyleyen Alex'in bu tür sözleri 2007 ve 2008 yıllarında da sarfettiği belirlendi.

    Kaptan Alex"in önceki gün kendisine ait internet sitesine yaptığı açıklama, Fenerbahçe camiasına bomba gibi düşer, taraftarlar internette gün boyunca bunu tartışırken, FANATİK, Brezilyalı yıldızın aynı doğrultudaki sözleri, daha önceleri de söylediğini ortaya çıkardı. Yıldız oyuncu, 2007"de ilk tercihinin Fenerbahçe olduğunu belirttikten sonra kararını bir hafta sonra açıklayacağını dile getirirken, iki sene önce yani 29 Aralık 2008"de bugünkülerle neredeyse bire bir aynı sözleri sarfetmişti. Bu arada taraftarların kendi aralarındaki tartışmalarda ilginç tepkiler vardı. Bir taraftar, "Polat"ın takımı nasıl 10 yıldır Saracoğlu"nda maç kazanamıyorsa, Alex"siz Fenerbahçe de, Seyrantepe"de 10 sene kazanamaz" derken, bir başkası, "Alex"i Fenerbahçe"den koparmak demek, elmayı dalından değil, kökünden koparmak olur" yorumunu yaptı. Bir taraftar, "Her şey bir yana Alex"in yaptığına şantaj denir" iddiasında bulunurken, "Kimse vazgeçilmez değil ama Alex"in gidişinden sonra yeni sezona kötü bir başlangıç, hem Aykut"un hem Aziz Yıldırım"ın kellesini alır" yorumunu yaptı.

    24 Mayıs 2007 (Basına)

    Borussia Dortmund"dan transfer teklifi aldığını belirten Alex, "Şu anda ne Almanya, ne de Fenerbahçe"de transferim konusunda net bir gelişme var. İlk tercihim Fenerbahçe, ancak kararımı önümüzdeki hafta açıklayacağım" derken, menaceri Figer, yönetimin kendilerini

    4 aydır oyaladığı iddiasında bulunmuştu.

    29 Aralık 2008 (Kendi sitesi)

    "Dört yıldır bu kulübün futbolcusuyum, 4 kez sakatlandım ve hiçbiri ciddi değildi. Kulüple yaptığımız görüşmeler sonrası bende bazı şüpheler uyandı ve rahatsız oldum. Tabii ki, ilk tercihim Fenerbahçe, ancak diğer tekliflerin varlığı ortadayken, verimli olacağım ve değerimin bilineceği yerde oynamayı da düşünmek zorundayım."




    Alex de Souza'nın transfer taktiği Yorumları