Yeni Malatya'nın rakibi Fenerbahçe   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-13-2011 (09:13)   Son Mesaj: 01-13-2011 (09:13)    Cevap: 0    Gösterim: 529  

    01-13-2011

    Yeni Malatya'nın rakibi Fenerbahçe

    Yeni Malatya'nın rakibi Fenerbahçe
    Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası (C) Grubu 3. hafta maçında bugün deplasmanda Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor ile karşılaşıyor...

    Mucizenin peşinde
    Ziraat Türkiye Kupası gruplarından çoğu zaman yenilgisiz lider olarak çıkan ancak bu sezon ilk 2 maçını da kaybederek, şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe, 3. maçında Yeni Malatya'ya konuk oluyor.

    Kanarya, Galatasaraylı eski futbolculardan Vedat İnceefe"nin çalıştırdığı, Bülent Akın"ın da forma giydiği Y. Malatya"ya da puan kaybettiği takdirde son karşılaşmasını oynamadan, gruplardan çıkma şansını yitirecek. Bugünkü maç için Fenerbahçe taraftarına 2 bin 771 bilet ayrıldığı açıklandı. Son çalışmasını dün sabah yaparak, öğleden sonra özel bir uçakla Malatya"ya giden Sarı-Lacivertli ekipte, sakatlıkları bulunan Dia, Gökhan Gönül ve Güiza ile bağırsak enfeksiyonu geçiren Baroni"nin tedavileri sürdürülüyor. Sakatlık ve hastalıkları bulunan Selçuk ile Yobo, dün ilk kez takımla çalışırken, Gökhan Gönül"ün oynamaması halinde forma giymesi beklenen Okan da idmana çıktı.

    Matematiksel olarak şansı var

    C Grubu"nda dün Gençlerbirliği"nin, Bucaspor"u yenmesi, Kanarya"yı az da olsa umutlandırdı. Sarı-Lacivertliler"in üç maç sonunda 6 puanla lider olan ve son maçını Ankaragücü ile oynayacak Bucaspor"u dahi yakalayabilir.

    Y.MALATYA Mesut Uğur Gökhan S. Serdar Gökhan Ç. Serkan Bülent Akın M.Akif Mehmet Düz
    Recep Hüseyin
    T.Direktör: Vedat İnceefe

    FENERBAHÇE Serkan Okan Lugano Yobo Caner Mehmet T. Gökay Emre Stoch Alex
    Niang
    T.Direktör: Aykut Kocaman

    Stat: Malatya İnönü
    Saat: 20.00
    Yayın: TRT 1
    Hakem: Mustafa İlker Coşkun




    Yeni Malatya'nın rakibi Fenerbahçe Yorumları