Efes Pilsen'de Raduljica sevinci   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-12-2011 (17:11)   Son Mesaj: 01-12-2011 (17:11)    Cevap: 0    Gösterim: 391  

    01-12-2011

    Efes Pilsen'de Raduljica sevinci

    Efes Pilsen'de Raduljica sevinci
    Beko Basketbol Ligi takımlarından Efes Pilsen'de sakatlığı geçen Miroslav Raduljica'nın hazırlık maçındaki başarılı performansı sevinç yarattı.

    Efes Pilsen'in sezon başında Sırbistan'ın FMP Zeleznik takımından transfer ettiği, ancak sakatlığı nedeniyle yararlanamadığı Raduljica, uzun bir sakatlığın ardından ilk maçına çıktı. Lacivert-beyazlı takımın ikinci ligde mücadele eden pilot takımı Pertevniyal'in ikinci ligin bir başka takımı Beykoz'u 72-60 mağlup ettiği karşılaşmada forma giyen Sırp milli takım oyuncusu, başarılı performansıyla göz doldurdu.
    Özellikle pota altında etkili bir performans sergileyen genç oyuncu, Beykoz karşısında 21 sayı, 7 ribaunt, 2 top çalma, 2 asist ve 1 blok ile mücadele etti.

    Sırbistan Milli Takım formasını en son geçen ağustos ayında 2010 Dünya Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Sırbistan ile Çin arasında oynanan hazırlık karşılaşmasında giyen Raduljica, yeniden basketbola dönmenin kendisini çok mutlu ettiğini ve Efes Pilsen'in başarısı için elinden geleni yapacağını belirtti.




    Efes Pilsen'de Raduljica sevinci Yorumları