Denizlispor'a Süper Lig otobüsü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-10-2011 (20:11)   Son Mesaj: 01-10-2011 (20:11)    Cevap: 0    Gösterim: 1221  

    01-10-2011

    Denizlispor'a Süper Lig otobüsü

    Denizlispor'a Süper Lig otobüsü
    Denizli Belediyesi Süper Lig yolunda ilerleyen Denizlispor Kulübü'ne otobüs hediye etti.

    Bank Asya 1. Lig'de ilk yarıyı lider tamamlayan Denizlispor'a Denizli Belediyesi'nden büyük jest. Kulüp otobüsü bulunmayan Denizlispor Kulübü'ne Denizli Belediyesi tarafından alının ve üzeri Denizli Atatürk Stadı'nın yanı sıra Denizli Horozu ve Yeşil-siyahlı renklerle kaplanan otobüsün teslim töreni Delikliçınar Meydanı Denizli Belediyesi önünde yapıldı.

    Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Denizlispor Başkanı Salih Amiroğlu, Denizli Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, Denizlispor yönetim kurulu üyeleri ve futbolcuların katıldığı törene vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Denizlisporlu futbolcular yeni otobüsün içinde şarkı söyleyip eğlenirken, takım kaptanı Levent Kartop direksiyona oturarak objektiflere poz verdi.
    Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Denizli Belediyesi olarak Denizlispor'a yakışır bir otobüs hediye etmeyi düşündüklerini belirterek, "Hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. İnşallah kulübümüzün bu otobüsle gidip geldiği her maç zafer sonuçlanır. Bu hep galibiyetlere vesile olsun. Onlara daha güzel şeyler layık ama en azından Denizlispor iyi bir başlangıç yaptı ve iyi bir yerde. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin" dedi.

    Denizlispor Başkanı Salih Amiroğlu ise, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'ye teşekkür ederek, "Kulübümüze yakışan bir otobüs ihtiyacımız olduğunu başkanımıza söylediğimizde kendisi bize yardım sözü verdi. Bir sözümüz üzerine bu ihtiyacımızı karşıladı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Artık başarı için elimizi kolumuzu sıvadık, kayıtsız, şartsız Süper Lige çıkmaktan başka düşüncemiz yok" diye konuştu.

    Otobüsün tesliminin ardından Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Denizlispor Başkanı Salih Amiroğlu, yöneticiler, meclis üyeleri ve futbolcular yeni alınan otobüsün önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.




    Denizlispor'a Süper Lig otobüsü Yorumları