Fenerbahçe'de Uğur sevinci   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-10-2011 (20:13)   Son Mesaj: 01-10-2011 (20:13)    Cevap: 0    Gösterim: 479  

    01-10-2011

    Fenerbahçe'de Uğur sevinci

    Fenerbahçe'de Uğur sevinci
    Fenerbahçe, ikinci yarı hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü.

    Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı yapılan akşam antrenmanında, soğuk algınlığı nedeniyle bir süredir antrenmanlara katılamayan Uğur Boral'ın, takımla birlikte çalıştığı bildirildi. Sarı-lacivertlilerde Uğur iyileşirken, bu kez de Selçuk Şahin'in soğuk algınlığı nedeniyle akşam antrenmanına katılmadığı belirtildi.
    Antrenmanda futbolcuların 2 grup halinde yaptıkları top kapma ve pas çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç yaptıkları kaydedildi.

    Tedavileri devam eden Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'nun bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile takımdan ayrı sahada koşu yapıp, salonda çalıştıkları ifade edildi.

    Sakatlıkları nedeniyle tedavileri devam eden Issiar Dia, Gökhan Gönül, Özer Hurmacı, Joseph Yobo, Daniel Güiza, soğuk algınlığı bulunan Berk Elitez ve 19 Yaş Altı Milli Takım aday kadrosunda yer alan Okan Alkan'ın antrenmana katılmadığı bildirildi.

    Fenerbahçe, yarın basına kapalı yapacağı tek antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.




    Fenerbahçe'de Uğur sevinci Yorumları