Beypazarı, Ali Sami Yen tarihine kazınmak istiyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-10-2011 (15:09)   Son Mesaj: 01-10-2011 (15:09)    Cevap: 0    Gösterim: 575  

    01-10-2011

    Beypazarı, Ali Sami Yen tarihine kazınmak istiyor

    Beypazarı, Ali Sami Yen tarihine kazınmak istiyor
    Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında Galatasaray'a konuk olacak Beypazarı Şekerspor, Ali Sami Yen Stadı'nda oynanılacak son karşılaşmada Galatasaray'ı yenip tarihi bir zafer almayı hedefliyor.


    Kamp çalışmaları çerçevesinde Muğla'nın Bodrum ilçesinde hazırlıklarını tamamlayarak Ankara'ya dönen Beypazarı Şekerspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı Galatasaray maçı için karayolu ile İstanbul'a gitti. Futbol karşılaşmasından çok tarihi Ali Sami Yen Stadyumu'nda oynanılacak son maç olması nedeniyle başka bir önem arz eden maç öncesi Beypazarı Şekersporlu oyuncular tarihe adlarını yazdırmak istiyor. Bu önemli karşılaşmada iyi futbol ile galibiyet hedefleyen Ankara Keçileri maç kadar stadyumunda kendilerini heyecanlandırdığını belirttiler.

    İstanbul'a hareket öncesi Cihan'ın sorularını yanıtlayan Yardımcı Antrenör Levent Gölen, Galatasaray ile oynamanın kendileri için gurur verici olduğunu belirterek, "Elimizden gelen en iyi mücadeleyi sahaya koyacağız. Tarihi bir statta tarihi bir maça çıkacağız. Bu maç sonrası geride tarihi anılar bırakacağız." dedi.

    Takım Kaptanı Serkan Sevinç, kendisinin bir Galatasaraylı olduğunu vurgulayarak, "Herkesin rüyasıdır Galatasaray'a karşı oynamak. Ali Sami Yen'de son maçı oynamak bir futbolcunun başına gelecek en güzel şey." ifadelerini kullandı.

    Takımın tecrübeli isimlerinden Aykan Öksüz ise, Ali Sami Yen'de son maçı oynamalarını Allah'ın bir lütfu olarak değerlendirerek, son maçta Ali Sami Yen tarihinde en güzel şekilde yer alacaklarını kaydetti.




    Beypazarı, Ali Sami Yen tarihine kazınmak istiyor Yorumları