'Yekta Türk futboluna damga vuracak'   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-10-2011 (12:11)   Son Mesaj: 01-10-2011 (12:11)    Cevap: 0    Gösterim: 469  

    01-10-2011

    'Yekta Türk futboluna damga vuracak'

    'Yekta Türk futboluna damga vuracak'
    Devre arası hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Kasımpaşa'nın Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, ''İkinci yarıda daha sonuca yönelik bir Kasımpaşa ortaya çıkacak'' dedi.

    Kasımpaşa'da bir kan değişikliği olduğunu, bunun da sistem değişikliğine yansıyacağını belirten Südal, transfer konusunda da açıklamalarda bulundu. Savunma ve forvet hattına yabancı oyuncu transfer edeceklerini vurgulayan Südal, ''İkinci yarıda daha sonuca yönelik bir Kasımpaşa ortaya çıkacak. Transfer etmeyi düşündüğümüz yabancı oyuncular, Ziraat Türkiye Kupası maçından önce kampa katılacak. Ara transferler risklidir. Biz kadromuza güveniyoruz ve fazla transfer yapmayı istemiyoruz. Bizim eksiklerimiz çok net ortada. Sistem konusunda sıkıntımız vardı. 4-4-2 sistemine uyan bir kadromuz yok, ilk yarıda takımı ısrarla o kalıba sokmaya çalıştık, olmadı. Birçok maçta son dakikalarda gol yedik, bunun sebebi de sistemdeki sorundu. İkinci yarıda çok değişiklik yapan takım kar değil, zarar eder. Bizim de az takviyeyle çok iş yapacağımızı düşünüyorum'' diye konuştu.
    -YEKTA'NIN TRANSFERİ-

    Süha Sidal, Yekta'nın kendileri için çok önemli bir futbolcu olduğunun altını çizerek, ''Yekta, gelecek yıllarda Türk futboluna damga vuracak oyunculardan birisi'' dedi.

    Sidal, Yekta'nın transferin gözde oyuncularından olduğuna dikkati çekerek, konuşmasını şöyle tamamladı:

    ''Yekta, cidden iyi bir orta saha oyuncusu. Hem sağ tarafta, hem sol tarafta, hem de ön libero pozisyonunda oynayabilen bir oyuncu. Gelecek yıllarda da Türk futboluna damgasını vuracak oyunculardan birisi. Bizim de önemli bir ismimiz. Bu bir arz talep meselesidir. Biz transfer için rakamımızı açıkladık. Arzu eden kulüp gelip görüşmelerde bulunabilir. İstikrarlı olan kulüp masaya oturup noktayı koyar. Yekta, ikinci yarıda da kalacak gibi gözüküyor. Bizim planlarımız da o doğrultuda. İkinci yarıda formamızı giysin, sezon sonunda transfer olsun istiyoruz. Çünkü biz ligi bırakmış bir takım değiliz. Lige son gücümüzle asılacağız. Yekta, önemli katkı sağlayacak bir oyuncu, kendisine güveniyoruz.''




    'Yekta Türk futboluna damga vuracak' Yorumları