Galatasaray'da Milan Baros krizi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-10-2011 (10:12)   Son Mesaj: 01-10-2011 (10:12)    Cevap: 0    Gösterim: 469  

    01-10-2011

    Galatasaray'da Milan Baros krizi

    Galatasaray'da Milan Baros krizi
    Gheorghe Hagi'nin Hannover maçından sonra Baros'la ilgili yaptığı açıklama, herkesi şaşkına çevirdi....

    Baros krizi
    Gheorghe Hagi'nin Hannover maçından sonra Baros'la ilgili yaptığı açıklama, herkesi şaşkına çevirdi. Rumen teknik adam, yıldız oyuncunun kampa katılmaması hakkındaki bir soruya, "Haberim yok, bu beni aşar" dedi!

    Galatasaray"ın son yıllardaki en formda oyuncusu olan Milan Baros, iki sezondur sakatlıklardan çok çekti. Bu sezon da birçok maçı kaçıran Çek yıldız, buna rağmen ligin ilk yarısında takımının en skorer ismi olmayı başardı. Ancak kulislerde, tecrübeli forvetin bir süredir Galatasaray"da mutsuz olduğu ve Ocak ayında İspanyol ekibi Atletico Madrid"e transfer olmak istediği yönünde söylentiler dolaşıyordu. Baros"un bu nedenle sakatlığını bahane edip, son haftalarda forma giymediği bile iddia edildi. Hannover maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gheorghe Hagi"nin, yıldız oyuncuyla ilgili söyledikleri, bu dedikoduları haklı çıkartır nitelikte. Rumen teknik adam, Baros"un neden Antalya kampına katılmadığıyla ve doktorların kendisi hakkında net bir açıklama yapmamasıyla ilgili sorular karşısında, "Benim de bilgim yok" dedi. Hagi, bu soruların Baros"a sorulması gerektiğini belirterek, "Takımla çalışmasını isterim ancak bu beni aşan bir konu. Onunla ilgili kesin bir cevap veremiyorum" ifadesini kullandı. Milan Baros"ta yaşanan bu belirsizlik nedeniyle yönetim forvet arayışlarına hız verdi.




    Galatasaray'da Milan Baros krizi Yorumları