Mehmet Çakır kalıcı olmak istiyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-09-2011 (16:13)   Son Mesaj: 01-09-2011 (16:13)    Cevap: 0    Gösterim: 459  

    01-09-2011

    Mehmet Çakır kalıcı olmak istiyor

    Mehmet Çakır kalıcı olmak istiyor
    Trabzonspor'un yeni transferlerinden Mehmet Çakır, ''Burada bana inanan insanlar var, onları mahcup etmemek için çok çalışmam gerektiğinin farkındayım'' dedi.

    Çakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lider ve oturmuş bir takıma geldiğini belirterek, ''5 gündür takımla beraberim. Her şey çok iyi gidiyor. Buraya geliş amacım, Trabzonspor'un hedefleri doğrultusunda takıma katkı yapabilmek. Burada bana inanan insanlar var, onları mahcup etmemek için çok çalışmam gerektiğinin farkındayım. Umarım bu birliktelik sezon sonuna kadar devam eder ve önümüzdeki günler hem benim, hem de Trabzonspor camiası için çok daha güzel olur'' diye konuştu.
    -''BİZ KENDİ İŞİMİZE BAKIYORUZ''-

    Mehmet Çakır, rakipleriyle aralarındaki puan farkının kendilerinde herhangi bir baskı yaratmadığını söyledi.

    Trabzonspor'un üst seviyede futbolculardan kurulu bir takım olduğunun altını çizen Çakır, ''Futbolcular olarak herhangi bir baskı hissetmiyoruz. Rakiplerimize büyük saygımız var ama biz kendi işimize bakıyoruz'' dedi.

    Trabzonspor'un çok oturmuş ve kaliteli bir kadroya sahip olduğunu vurgulayan Çakır, ''Öncelikle burada kendime yer bulabilmek için çalışacağım. Şu an için bana düşen, sabırlı ve çalışkan olmak. Sıranın bana gelmesini bekleyeceğim. O şansı da yakaladıktan sonra en iyi şekilde kullanmaya çalışacağım. Trabzonspor'da oynamaya başladıktan ve iyi bir form yakaladıktan sonra milli takımın kapısının da açılacağını düşünüyorum. En büyük hedefim ise Trabzonspor camiasına yakışan hizmeti vermek ve burada kalıcı olabilmek'' diyerek sözlerini tamamladı.




    Mehmet Çakır kalıcı olmak istiyor Yorumları