Schuster'in sözleri Bobo'yu şok etti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-09-2011 (16:09)   Son Mesaj: 01-09-2011 (16:09)    Cevap: 0    Gösterim: 460  

    01-09-2011

    Schuster'in sözleri Bobo'yu şok etti

    Schuster'in sözleri Bobo'yu şok etti
    Beşiktaş’ın hocası kalçasındaki rahatsızlık nedeniyle önce Almanya’ya sonra ülkesine giden golcüye “Sakatlığına inanmıyorum” dedi. Schuster, kampta Bobo’nun yüzüne bile bakmadı.

    Kartal"da Bobo bilmecesinin anahtar olayları bir bir ortaya çıkıyor. En önemlisi ise Schuster ile Bobo arasında yaşanan diyalog.
    Teknik direktör Schuster, golcü oyuncuyu Antalya kampında istememişti. Ancak başkan Yıldırım Demirören"in baskıları sonrası Antalya kafilesine alınan Bobo"ya hocası hiç ilgi göstermedi. Peki bu duruma nasıl gelindi? Bunun nedeni Bobo"nın sakatlığı ve tedavi süreci. İşte daha yeni gün yüzüne çıkan geçmişten kalma hesap.

    ANTEP BŞB MAÇINDA SAKATLANMIŞTI

    Bobo, 11 Kasım 2010"da Ziraat Türkiye Kupası"nda G.Antep Belediye ile oynanan maçta kalçasından sakatlanmıştı. Tıp dilinde Piriformis sendromu denilen rahatsızlık sonrası Sambacı, tedavi için Almanya"ya gönderilmişti. 1 hafta orada kaldı ve 10 gün de Münih dışında başka bir şehre gidip kalması istendi.

    İSTANBUL'A ÇAĞIRTTI

    Ancak Bobo, devre arası tatili de yaklaştığı için yönetimden ülkesine gidip aynı tedaviyi orada kendi tanıdığı doktorlara yaptırmak istedi. Yönetim, izin verdi. Bobo, Brezilya"ya gitti ancak bu durumdan memnun olmayan Schuster öğrencisini 3 gün sonra apar topar geri çağırttı. İstanbul"a dönen Bobo, Schuster"den hiç beklemediği bir tepki ile karşılaştı.

    "NUMARA YAPMADIM"

    Brezilyalı golcüyü odasına çağıran Alman teknik adam"Sen oraya tedavi için değil tatil için gittin. Sakat falan olduğuna da inanmıyorum" dedi. Bu sözler karşısında donakalan Bobo hocasına sadece, "İlk günden beri sizin dediğiniz programı uyguladım. Gönderdiğiniz doktora gittim ve sakatlığım ortaya çıktı. Daha sonra Almanya"da başka bir yere gitmem istendi. 10 gün daha kalacaktım. Üstelik yanımda kulüp doktoru da bulunmuyordu. Kalmamın anlamı yoktu. Moralim de bozuktu. Ülkeme gidip tedavi olmak istedim. Numara yapmadım" deyip odadan çıktı.

    İşte bu olaylar sonrası Schuster, Bobo"yu kafasında sildi ve satılmasını istedi.

    HİÇ PAZARLIK YAPILMADI

    Sezon sonu sözleşmesi sona erecek Bobo"ya karşı yönetimin bakışına gelelim. Schuster"in Bobo"yu istememesiyle bütün planları bozulan transfer komitesi normalde Ernst"ten önce Bobo ile pazarlık yapıp anlaşacaktı.

    Ancak istenmeyen adam haline gelmesinin ardından transfer görüşmesi askıya alındı. Bobo"nun da yakın çevresine "İstanbul"a dönünce hoca ile görüşüp benimle ilgili son kararını söylemesini isteyeceğim. Görünen beni artık düşünmüyor. O zaman da buradan gideceğim" diye yakındığı öğrenildi.




    Schuster'in sözleri Bobo'yu şok etti Yorumları