Fenerbahçe'de rota İtalyan pazarı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-09-2011 (11:12)   Son Mesaj: 01-09-2011 (11:12)    Cevap: 0    Gösterim: 402  

    01-09-2011

    Fenerbahçe'de rota İtalyan pazarı

    Fenerbahçe'de rota İtalyan pazarı
    Fenerbahçe, Fransa'dan istediği sonucu alamayınca transferde gözünü İtalya Ligi'ne dikti. Sarı-lacivertliler, sol beke Sampdoria'dan İsviçreli Reto Ziegler'i almak için harekete geçti.

    Fenerbahçe ne Makoun'dan ne de Taiwo'dan istediği sonucu alamayınca Fransa pazarından uzaklaşma kararı aldı. Sarı-lacivertliler, devre arası transferinde İtalya Ligi'nde sözleşmesi sezon sonu bitecek oyuncuları mercek altına aldı. Fenerbahçe, Aykut Kocaman'ın "Kazım ve Gökhan'ın gidişi, Güiza'nın sakatlığı, Semih'in isteksizliği nedeniyle forvet transferi yapılmalı" raporu üzerine ilk etapta Udinese'nin golcüsü Floro Flores'i listesine almıştı. Ancak bu oyuncunun sözleşmesinin uzun süreli oluşu ve kulübünün indirime yanaşmaması nedeniyle girişim olumsuz sonuçlandı. İtalya'daki ikinci adım ise sol bek için atıldı. Kanarya, göndermek istediği Andre Santos'un yerine Sampdoria'da forma giyen 24 yaşındaki İsviçreli Reto Ziegler'le temasa geçti. Oyuncunun Türkiye'ye gelmeye sıcak bakması üzerine de kulübüne 2.5 milyon Euro'luk bir teklif yapıldı. Ancak Sampdoria'nın bu oyuncuyu bırakmak için 4 milyon Euro istediği bildirildi.
    MİLAN DA DEVREDE!

    Tottenham Hotspur, Grasshoppers, Wigan Athletic, Hamburg gibi önemli takımların da formasını giymiş olan 1986 doğumlu Ziegler, 17 kez de İsviçre Milli Takımı'nda görev yaptı. Oyuncuya Fenerbahçe'nin dışında İtalyan devi Milan'ın da talip olduğu ve transferin bu hafta içinde netleşeceği gelen haberler arasında.

    Sabah




    Fenerbahçe'de rota İtalyan pazarı Yorumları