Manucho, Timsah olmak istiyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-09-2011 (10:13)   Son Mesaj: 01-09-2011 (10:13)    Cevap: 0    Gösterim: 620  

    01-09-2011

    Manucho, Timsah olmak istiyor

    Manucho, Timsah olmak istiyor
    Bucaspor'la sözleşmesini fesheden ve Bursaspor'un gündeminde olan yıldız golcü, Türkiye'ye geleceğini ifade etti.

    Yeşil-Beyazlılar'ın teklifini doğrulayan Manucho, "Bursa'da oynamayı isterim" dedi.
    Sparta Prag"ın golcüsü Bony Wilfried"in transferi çıkmaza girdikten sonra rotasını Manucho"ya çeviren Bursaspor"a, yıldız futbolcu FANATİK aracılığıyla mesaj yolladı. Bucaspor"la sözleşmesini fesheden, ülkesi Angola"ya giden ve FIFA"ya başvurup geçici lisans alan 27 yaşındaki futbolcu, en az yarım sezon daha Türkiye"de oynamak istediğini söyledi. "Daha ispatlayacak çok şeyim var" diyen başarılı oyuncu, Bursaspor"dan teklif aldığını doğruladı. Bursaspor"un çok kaliteli bir takım olduğunu belirten yıldız futbolcu, "Bucaspor"a büyük umutlarla gelmiştim. Ancak aradığımı bulamadım. Bir türlü ofansif oyun oynayamadık ve gol anlamında istediklerimi yapamadım. Bursa ise çok farklı bir ekip. Son şampiyonlar, aynı zamanda bu sezon da zirvenin favorilerinden biri. O takımın bir parçası olmayı isterim" dedi.

    Başka teklifler de var

    Manucho için Manisaspor, Ankaragücü ve Konyaspor"un da devrede olduğu belirtilirken, Angolalı futbolcu eski takımı Buca"yla ilgili de yorum yaptı. Taraftarla asla problem yaşamadığını belirten başarılı forvet, sözlerini şöyle noktaladı: "3-4 ay para alamadım, teknik ekiple sıkıntılarım oldu. Ancak taraftar her zaman benim yanımdaydı. Umarım hedeflerine ulaşırlar"

    Fanatik




    Manucho, Timsah olmak istiyor Yorumları