Iverson: Daha iyi olacağım   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-08-2011 (21:11)   Son Mesaj: 01-08-2011 (21:11)    Cevap: 0    Gösterim: 517  

    01-08-2011

    Iverson: Daha iyi olacağım

    Iverson: Daha iyi olacağım
    Beşiktaş Cola Turka'nın dünyaca ünlü yıldız basketbolcusu Allen Iverson, şu anda performansından çok memnun olmadığını, ilerleyen zamanlarda daha iyi olacağını söyledi.

    Beşiktaş Cola Turka'nın dünyaca ünlü yıldız basketbolcusu Allen Iverson, şu anda performansından çok memnun olmadığını, ilerleyen zamanlarda daha iyi olacağını söyledi.
    Iverson, Beko Basketbol Ligi'nin yayıncı kuruluşu Spormax'e yaptığı açıklamada, ufak bir sakatlığı olduğunu, bu yüzden istediği performansı şu ana kadar gösteremediğini belirterek, ''Geldiğimden beri oynadığım maçlardaki performansımdan çok memnun değilim. Sakatlık problemini atlattıktan ve kendimi tamamen bulduktan sonra Türk basketbolseverlere çok değişik şeyler gösterip, çok değişik şeyler tattıracağım. Elimden gelen her şeyi yapacağım'' dedi.

    Ünlü basketbolcu, sayı atmaktan çok arkadaşlarına asist yaptığının belirtilmesi üzerine, ''Takımımın başarısı için uğraşıyorum. Sayı da atabilirim ama takımımı en iyi seviyeye çıkarmak için çalışıyorum'' diye konuştu.

    Antrenör değişikliğinin ardından takımın biraz zamana ihtiyacı olduğunu vurgulayan Iverson, her şeyin yoluna girmesi için taraftarlardan biraz sabırlı olmalarını istedi.


    -''BEŞİKTAŞ'IN ÇOCUĞU ALLEN IVERSON''-


    Iverson, Beşiktaşlı taraftarların kendisi için ''Beşiktaş'ın çocuğu Allen Iverson'' diye tezahürat yapmalarının çok hoşuna gittiğini ifade ederek, ''Bu muhteşem bir duygu. Duyduğunuz zaman tüyleriniz diken diken oluyor. Çok hoşuma gidiyor. Beni kabul etmelerinden dolayı çok seviniyorum. Duyduğum zaman çok mutlu oluyorum'' diye konuştu.

    Beşiktaş Kulübü ile yaptığı görüşmenin ardından kendisi için en iyi kararın bu olduğunu düşündüğü için siyah-beyazlı takımı tercih ettiğini anlatan Iverson, Türkiye'de insanların kendisini çok iyi karşıladığını ve burada çok güzel zaman geçirdiğini söyledi.




    Iverson: Daha iyi olacağım Yorumları