Sivasspor'da iki tranfer birden!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-08-2011 (20:09)   Son Mesaj: 01-08-2011 (20:09)    Cevap: 0    Gösterim: 462  

    01-08-2011

    Sivasspor'da iki tranfer birden!

    Sivasspor'da iki tranfer birden!
    Sivasspor'un, Brezilyalı orta saha oyuncusu Sandro da Silva Mendonça ve Beşiktaş'ın genç kalecisi Korcan Çelikay'ı renklerine bağladığı, Gabonlu orta saha oyuncusu Bruno Zita'nın sözleşmesinin ise karşılıklı olarak fesh edildiği bildirildi.

    Sivasspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Brezilya'nın Coritiba FC Kulübü'nden Sandro Da Silva Mendonça ve Beşiktaş'tan kaleci Korcan Çelikay'ın resmen Sivassporlu olduğu belirtildi. Bu iki futbolcuyla önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalanacağı kaydedildi.
    Bu arada, Gabonlu orta saha oyuncusu Bruno Zita'nın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği bildirildi. Sivasspor yönetimi, Zita'ya bugüne kadar gösterdiği katkılardan dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki futbol yaşamında başarılar diledi.

    Fenerbahçe maçında sakatlık geçiren Gineli savunma oyuncusu Mamadou Diallo'nun durumuna da değinilen açıklamada, ''Fenerbahçe maçında aldığı darbe sonrası sakatlanan futbolcumuz Diallo'nun sağlık durumu hakkında son gelişmeleri sağlık ekibimiz yarın yönetimimize sunacaktır. Raporun ardından son kararı yönetim ve teknik heyetimiz karar verecektir'' denildi.




    Sivasspor'da iki tranfer birden! Yorumları