Sivasspor 5 futbolcu birden alıyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-08-2011 (19:09)   Son Mesaj: 01-08-2011 (19:09)    Cevap: 0    Gösterim: 435  

    01-08-2011

    Sivasspor 5 futbolcu birden alıyor

    Sivasspor 5 futbolcu birden alıyor
    Transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor'un, 2 futbolcuyla prensipte anlaştığı, 3 yabancı oyuncuyla anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.

    Ligin ikinci yarısına güçlü bir kadroyla girerek düşme hattından uzaklaşmayı hedefleyen Sivasspor, transferde atağa kalktı. Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın raporu doğrultusunda belirlenen isimlerle görüşen kırmızı-beyazlı ekibin, 4'ü yabancı olmak üzere 5 futbolcuyu kadrosuna katmak üzere olduğu belirtildi.
    Kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz'ın koordinesinde yürütülen transfer çalışmalarında, şu ana dek 23 yaşındaki kaleci Korcan Çelikay ile Brezilyalı gole dönük orta saha oyuncusu Sandro Da Silva Mendonça ile prensipte anlaşmaya varıldığı kaydedildi.

    Sezon başında Beşiktaş'tan Diyarbakırspor'a kiralık olarak giden kaleci Korcan ile bir dönem Gençlerbirliği ve Hacettepe takımlarının formasını giyen 27 yaşındaki futbolcu Sandro Mendonça'nın, sezonun ikinci yarısında kırmızı-beyazlı ekibin formasını giymesi bekleniyor.

    Ayrıca Sivasspor'un Polonya milli takımının orta saha oyuncusu Kamil Grosicki (22) ile Çek 2 futbolcuyu da kadrosuna katmak için harekete geçtiği, bu transferlerin de bitmek üzere olduğu öğrenildi.

    Sivasspor yönetiminin, bu 5 oyuncuya Çarşamba günü Antalya kampında imza attırmayı planladığı belirtiliyor.




    Sivasspor 5 futbolcu birden alıyor Yorumları