Kayseri Erciyesspor'da Ziya Eren dönemi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-08-2011 (13:12)   Son Mesaj: 01-08-2011 (13:12)    Cevap: 0    Gösterim: 485  

    01-08-2011

    Kayseri Erciyesspor'da Ziya Eren dönemi

    Kayseri Erciyesspor'da Ziya Eren dönemi
    Kayseri Erciyesspor'un olağanüstü genel kurulunda, başkanlığa Ziya Eren seçildi.

    Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu'nda yapılan genel kurula, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Atsız ile kulüp üyeleri ve taraftarlar katıldı.
    Ziya Eren'in başkanlığa seçildiği genel kurulda, yönetim kurulu da Ahmet Selim Hasözler, Ali Süslü, Cuma Polat, Enes Özhaseki, Gıyasettin Gürler, Gökhan Çetinsaya, Gökhan Demiruz, Hayri Naziksoy, Kaan Savruk, Mahmut Bakır, Mehmet Everekli, Mustafa Ustaoğlu, Naşit Doğan, Nurettin Arslan, Nusret Poyraz, Ömer Uyar, Selahattin Kılıç, Şadi Büyükkeçeci, Şafak Çivici ve Vahyettin Öztürk'ten oluştu.

    Grup 38 Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Mehmet İncialan, yönetim kurulunun tek kadın üyesi olan Şafak Çivici'ye çiçek ve kulübün renklerini taşıyan kaşkol hediye etti.

    Ziya Eren, yaptığı konuşmada, Kayseri Erciyesspor'u layık olduğu yere getirebilmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

    Hedeflerinin Süper Lig olduğunu vurgulayan Eren, ''İnancımız tamdır. Bunun sonucu da inşallah zafer olacaktır'' dedi.

    Bu arada salonda bulunan taraftarlar meşaleler yakarak, Ziya Eren'e tezahüratta bulundu ve Kayseri Erciyespor'un maçlarını Kadir Has Stadı'nda oynamasını istedi.

    Salonun dışında da davul zurna eşliğinde halay çeken taraftarlar, Ziya Eren'in başkanlığını kutladı.

    Genel kurulun ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, taraftarların Kadir Has Stadı'nı talep etmelerine ilişkin olarak, şunları söyledi:

    ''Kapalı statların sorunu çimler. Sahanın neredeyse üçte biri hiç güneş almıyor. Çimleri suni güneşleme ve rüzgarlama ile ayakta tutmaya çalışıyoruz. İngiltere'den ve dünyanın değişik yerlerinden federasyonun tavsiye ettiği uzmanları da getirttik, teknik inceleme yaptılar. Onların tavsiye ettiği ne varsa yapılıyor, ama şunu da biliyoruz ki ya 2-3 ayda bir çimleri değiştireceksiniz ya da ızgaralı sistem yaptıracaksınız. Keşke daha önce bilseydik, ızgaralı sistem yaptırırdık. Eğer stattaki çimler Kayserispor'un ve Kayseri Erciyesspor'un her hafta maç yapmasını kaldıracaksa elbette oynatırız. Bundan keyif alırız, keşke orada 2-3 günde bir maç yapılsa ama çim kaldırmazsa o zaman sıkıntı var. Çimi 2-3 ay önce altyapısı ile birlikte değiştirdik. Şu an toparlanma sürecinde. Çim için uzmanların vereceği rapora göre hareket edeceğiz.''

    Bank Asya 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor, 2010-2011 futbol sezonunda, ikisi olağanüstü olmak üzere 3 genel kurul gerçekleştirdi.

    Ziya Eren, Kayseri Erciyesspor'un Süper Lig'de mücadele ettiği 2007 yılında 6 ay kulüp başkanlığı yapmıştı.




    Kayseri Erciyesspor'da Ziya Eren dönemi Yorumları