Becali: Mutu G.Saray'ı istiyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-07-2011 (18:11)   Son Mesaj: 01-07-2011 (18:11)    Cevap: 0    Gösterim: 433  

    01-07-2011

    Becali: Mutu G.Saray'ı istiyor

    Becali: Mutu G.Saray'ı istiyor
    Sezonun ilk yarısında aradığını bulamayan Sarı-kırmızılılar, önce Colin Kazım daha sonrada Emmanuel Culio transferlerini gerçekleştirmişti.

    Galatasaray'ın şu anki gündeminde ise Rumen yıldız Adrian Mutu yer alıyor.

    Colin Kazım Richards ve Emmanuel Culio transferlerinin ardından ileri uca takviye yapmak isteyen Galatasaray yönetimi, teknik direktör Gheorghe Hagi'nin isteği üzerine Rumen yıldız Adrian Mutu ile temasa geçti ve bu transferi noktalamak için çaba sarf ediyor. Galatasaraylı taraftarlarına ise müjdeyi Universal News'in Genel Yayın Yönetmeni Dündar Keşaplı'nın sorularını yanıtlayan ünlü oyuncunun menajeri Gigi Becali verdi.

    Becali yaptığı açıklamada, "Galatasaray yönetimi ve teknik direktör Gheorghe Hagi bu transferi çok istiyorlar ve Mutu ile yakından ilgileniyorlar. Özellikle teknik direktör Hagi'nin bu transferi istemesi Mutu için ayrı bir onur. Adrian da Galatasaray'a transfer olmak istiyor. Arada küçük sorunlar kaldı ve ekonomik olarak orta nokta aranıyor. Öte yandan Mutu İtalya dışında bir ülkeye transfer olursa kulübüne bonservis ücreti ödenmeyecek. Aslında bu da Galatasaray için iyi bir şans" dedi.

    Ünlü oyuncunun menajeri Becali'nin bu açıklamalarına rağmen Rumen yıldızın, Galatasaray'ın bonservis ücreti ödemeyecek olmasından dolayı yüksek ücret talep ettiği fakat buna rağmen iki tarafın yakın zamanda olumlu veya olumsuz bir sonuca varacağı öğrenildi.




    Becali: Mutu G.Saray'ı istiyor Yorumları