Sami Yen'de son maçı oynayacak 36 şanslı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-06-2011 (20:13)   Son Mesaj: 01-06-2011 (20:13)    Cevap: 0    Gösterim: 505  

    01-06-2011

    Sami Yen'de son maçı oynayacak 36 şanslı

    Sami Yen'de son maçı oynayacak 36 şanslı
    Türk Telekom’un, Ali Sami Yen’deki son maçı oynayacak taraftarları belirlemek için düzenlediği yarışmanın talihlileri Galatasaraylı futbolcular tarafından seçildi.

    Türk Telekom"un, Ali Sami Yen"deki son maçı oynayacak taraftarları belirlemek için düzenlediği yarışmanın talihlileri Galatasaraylı futbolcular tarafından seçildi.

    Ali Sami Yen"de son maçı oynayacak şanslı 36 Galatasaraylı taraftar belli oldu.
    104 bin ziyaretçiye ulaşan www.futbolsenbizimherseyimizsin.com sitesinde paylaşılan 10 binden fazla hikaye arasından, Arda Turan, Ayhan Akman, Çağlar Birinci ve Gökhan Zan tarafından belirlenen 36 hikayenin sahipleri bugün açıklandı.
    Türkiye"nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom"un, Galatasaray Spor Kulübü ile düzenlediği "Ali Sami Yen"de Son Maçı Sen Yap" projesinin talihlileri bugün açıklandı.
    Son maçta yer alabilmek için 10 bini aşkın Galatasaray taraftarı www.futbolsenbizimherseyimizsin.com sitesine Ali Sami Yen ile ilgili bir anısını, hikayesini veya fotoğrafını paylaştı. Siteye eklenen anılar içerisinde ön elemeyi geçenler, Galatasaraylı futbolcular Arda Turan, Ayhan Akman, Çağlar Birinci ve Gökhan Zan"dan oluşan jüri tarafından değerlendirildi ve talihliler belirlendi. Yarışmayı kazanan taraftarların isimleri bugün www.futbolsenbizimherseyimizsin.com sitesi ve www.galatasaray.org sitesinde açıklandı.
    "Ali Sami Yen"de Son Maçı Sen Yap" projesi kapsamında oluşturulacak taraftar takımları, 13 Ocak 2011 Çarşamba günü sahaya çıkacak.

    Taraftarlar gerçek maç heyecanı yaşayacaklar
    Taraftarların kendileri için özel olarak hazırlanan formaları giyeceği bu unutulmaz maçta her şey profesyonel kurallara uygun olarak gerçekleştirilecek. Takımları oluşturan taraftarlar profesyonel maçlarda olduğu gibi futbolcuların soyunma odalarını kullanacak. Maç öncesi tören, stadyum içi aktivite ve çeşitli etkinliklerin de olacağı karşılaşmayı profesyonel 4 hakem yönetecek.

    Türk Telekomünikasyon A.Ş. hakkında

    Türk Telekom tüm ülkeyi kapsayan modern şebeke altyapısıyla Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketidir. Sabit hat ve geniş bant internet alanında bireysel ve kurumsal müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunan Türk Telekomünikasyon A.Ş."nin 30 Eylül 2010 itibari ile 16.1 milyon sabit hat ve 6.5 milyon ADSL hattı (toptan) müşterisi bulunmaktadır. Türk Telekom"un hisselerinin yüzde 55"i Ojer Telekomünikasyon A.Ş. ve yüzde 30"u Türkiye Hazine Müsteşarlığı"na aittir.

    Türk Telekom Grubu hakkında

    Türk Telekom Grubu, sabit hat ve GSM"den geniş bant internete kadar bütünleşmiş telekomünikasyon hizmetleri sunmaktadır. Türk Telekom grup şirketlerinin 30 Eylül 2010 itibariyle 16.1 milyon sabit hat, 6.5 milyon ADSL hattı (toptan) ve 11.4 milyon GSM abonesi bulunmaktadır. Grup şirketleri, tüm ülkeyi kapsayan modern şebeke altyapısıyla Türkiye genelindeki bireysel ve kurumsal müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. Genişbant operatörü TTNET, yakınsama teknolojileri şirketi Argela, BT çözüm sağlayıcısı Innova, online eğitim yazılımları şirketi Sebit A.Ş., online oyun şirketi Sobee ve çağrı merkezi şirketi AssisTT şirketlerinin % 99,9"una, toptan data ve kapasite servis sağlayıcısı Pantel International AG ve iştiraklerinin ise %100'üne sahip olan Türk Telekom, aynı zamanda Türkiye"deki üç GSM operatöründen biri olan Avea"nın hisselerinin %81,4"üne de sahiptir. Bunun yanı sıra Türk Telekom, Arnavutluk"taki yerleşik telekom operatörü Albtelecom şirketinde de dolaylı azınlık hissesine sahiptir. Türk Telekom"un hisselerinin % 55"i Ojer Telekomünikasyon A.Ş. ve %30"u Türkiye Hazine Müsteşarlığı"na aittir. Geriye kalan % 15"lik hissesi de halka arz edilmiştir. Türk Telekom hisseleri, Mayıs 2008 itibariyle İMKB"de işlem görmektedi.




    Sami Yen'de son maçı oynayacak 36 şanslı Yorumları