Orhan Şam: 1 haftadır şoktayım   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-06-2011 (19:13)   Son Mesaj: 01-06-2011 (19:13)    Cevap: 0    Gösterim: 433  

    01-06-2011

    Orhan Şam: 1 haftadır şoktayım

    Orhan Şam: 1 haftadır şoktayım
    Orhan Şam, konu hakkında yaptığı açıklamada, gelişmeleri kendisinin de şaşkınlık içinde takip ettiğini belirterek, ''Yasaklı maddeye rastlanmasına ben de bir anlam veremiyorum.

    Spor Toto Süper Lig'deki Galatasaray maçı sonrası yapılan doping testinde (A) numunesi pozitif çıkan Orhan Şam'ın (B) numunesinin sonucunun yarın Futbol Federasyonu tarafından açıklanacağı öğrenildi.
    Orhan Şam, konu hakkında yaptığı açıklamada, gelişmeleri kendisinin de şaşkınlık içinde takip ettiğini belirterek, ''Yasaklı maddeye rastlanmasına ben de bir anlam veremiyorum. 1 haftadır şoktayım. Bilerek veya isteyerek bu maddeyi kullanacak bir sporcu değilim. Bundan sonraki süreci ben de merak ediyorum. Kimse kendi ekmeğine ihanet etmez'' dedi.

    Şam'ın menajeri Batur Altıparmak ise (B) numunesinin negatif çıkmasını ümit ettiklerini kaydederek, ''Ama bu tür durumlarda yüzde 99 iki numune de aynı çıkar. Orhan'ın morali çok bozuk. Ortada bir hata olduğunu düşünüyoruz. Sonuç açıklandıktan sonra mutlaka gereken yapılacaktır'' diye konuştu.




    Orhan Şam: 1 haftadır şoktayım Yorumları