Teknik Direktörler biraraya gelecek   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-06-2011 (17:13)   Son Mesaj: 01-06-2011 (17:13)    Cevap: 0    Gösterim: 379  

    01-06-2011

    Teknik Direktörler biraraya gelecek

    Teknik Direktörler biraraya gelecek
    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından her iki yılda bir organize edilen Uluslararası Teknik Direktör Gelişim Semineri, 10-11 Ocak tarihlerinde Antalya'da yapılacak.

    TFF'den yapılan açıklamaya göre, Antalya Titanic Resort Otel'de 10 Ocak Pazartesi günü saat 09.30'da başlayacak ve 600'e yakın teknik direktörün katılacağı seminerin açılış konuşmalarını TFF Başkanı Mahmut Özgener, TFF Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Özerten, TFF Futbol Genel Direktörü Ersun Yanal, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Başkanı İsmail Dilber ve UEFA temsilcisi Andreas Morisback yapacak.
    Seminerin ilk gün programında, TFF Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Egemenoğlu'nun ''Yeni Şiddet Yasası'', Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın ''Başarıya Giden Yol'', Hacettepe Üniversitesi BEYSO Müdürü Prof. Dr. Caner Açıkada'nın ''Futbol Sezonunun Plan ve Periyotlanması'' ve Genç Milli Takımlar Mentoru Turgay Biçer'in ''Teknik Direktörlükte Liderlik ve Karizma'' konulu oturumları yer alıyor. İlk gün ayrıca, Trabzonspor Futbol Koordinatörü Özkan Sümer ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın konuşmacı olarak katılacağı ''Deneyim ve İstikrarın Buluşması'' konulu panel ve UEFA Hakem Komitesi Üyesi ve Merkez Hakem Kurulu (MHK) Danışmanı Jaap Uilenberg ile MHK Başkanı Oğuz Sarvan'ın konuşmacı olarak katılacağı ''Hakem Antrenör İletişimi'' konulu panel yapılacak.

    Seminerin ikinci günü ise TFF Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Egemenoğlu'nun ''Futbolcu Temsilciği'', (A) Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'in, ''EURO 2012 yolunda Türkiye'', maç analisti Hasan Gören'in ''2010 FIFA Dünya Kupası Analizi'' ve kondisyon antrenörü ve danışman Raymond Verheijen'in ''Sezon Öncesi ve Sezon İçi Antrenman Metotları'' konulu oturumları yapılacak.




    Teknik Direktörler biraraya gelecek Yorumları