Premier Lig'de tartışılan 3 isim   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-06-2011 (16:13)   Son Mesaj: 01-06-2011 (16:13)    Cevap: 0    Gösterim: 582  

    01-06-2011

    Premier Lig'de tartışılan 3 isim

    Premier Lig'de tartışılan 3 isim
    İngiltere Premier Lig'de görev yapan teknik adamlar Carlo Ancelotti, Roy Hodgson ve Avram Grant'ın geleceği tartışılıyor.

    Geçen yıl lig ve kupa şampiyonluğu yaşayan İtalyan teknik direktör Ancelotti yönetimindeki Chelsea, bu yıla da çok hızlı bir başlangıç yaptı. Haftalarca liderliğini sürdüren, ancak sakatlıkların da etkisiyle hızlı bir düşüş yaşayan ve son 11 haftada sadece 10 puan alarak 5. sıraya kadar gerilen Londra ekibinde, kulübün sahibi Rus işadamı Abramovich'in yeni bir teknik direktör için her an düğmeye basabileceği yazılıyor.
    Menajer Ancelotti, dün basına verdiği demeçte, şu ana kadar kovulmamasının kendisi için bir şans olduğunu söylemişti.

    Ligin köklü ve en fazla şampiyonluk yaşayan takımlarından Liverpool'da da durum çok farklı değil. Geçen yıl istenilen sonuçların alınamamasının ardından İspanyol teknik adam Rafael Benitez ile yollarını ayıran ve Fulham'a UEFA Avrupa Ligi'nde final oynatan Roy Hodgson'ı takımın başına getiren Liverpool, şampiyonluk yarışından uzak bir görüntü sergiliyor.

    İngiliz basınında yer alan haberlerde, kulübün yeni sahiplerinin, İngiliz teknik adamın kredisinin tükendiğini düşündüğü yorumları yapılıyor.

    ''Kırmızılar'', şu ana yaptıkları 20 maçta 25 puan topladı ve 12. sırada yer alıyor.

    Geçen yıl son haftalarda ligde kalmayı başaran West Ham United, bu yıl da ligin dibine demir atmış durumda. İtalyan Gianfranco Zola'yı kovduktan sonra yerine bir dönem Chelsea'yi de çalıştıran Avram Grant'ı getiren Londra ekibinde kötü gidiş devam ediyor.

    22 maçta 4 galibiyet, 8 beraberlik alan West Ham United, 20 puanla puan cetvelinin son sırasında yer alıyor.




    Premier Lig'de tartışılan 3 isim Yorumları