Zapotocny'den müthiş çalım   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-06-2011 (10:11)   Son Mesaj: 01-06-2011 (10:11)    Cevap: 0    Gösterim: 439  

    01-06-2011

    Zapotocny'den müthiş çalım

    Zapotocny'den müthiş çalım
    Schuster tarafından gözden çıkarılan Zapotocny, yeni formasıyla poz bile verdi. Siyah beyazlılar ise transferin gerçekleşmediğini bildirdi.

    BEŞİKTAŞ"ta Zapotocny bilmecesi. Teknik direktör Bernd Schuster tarafından gözden çıkarılan ve kendisine kulüp bulması söylenen Çek oyuncu, ülkesinin ünlü takımı Sparta Prag ile anlaştı. Ancak, Beşiktaş bu transferi yalanladı.Sparta Prag dün öğle saatlerinde siyah beyazlı futbolcu ile anlaştığını duyurdu. 30 yaşındaki Zapotocny ile 3.5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtilirken, anlaşmanın maddi detayları ise açıklanmadı.
    Çek kulübünün internet sitesinde Zapotocny"nin Sparta Prag formasıyla resimleri konuldu ve bu transfer tüm dünyaya duyuruldu. Beşiktaş yönetiminin, "Sparta Prag ile gidip görüşebilirsin" dediği Zapotocny, haber vermeden Çek kulübüne imza atarak, siyah beyazlılara müthiş bir çalım attı.

    Bize ulaşan bilgi yok

    Ancak, Beşiktaş ise Çek futbolcunun Sparta Prag"a transfer olduğu yönündeki haberi yalanladı. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ"nin Kamuyu Aydınlatma Platformu"na (KAP) gönderdiği açıklamada, "Futbolcumuz tatil sebebiyle yurt dışında olup, kendisinden ya da Sparta Prag Kulübü"nden, transferi ile ilgili henüz şirketimize ulaşmış herhangi bir bilgi bulunmamaktadır" ifadelerine yer verildi.




    Zapotocny'den müthiş çalım Yorumları