Muhammed Demirci, Portekizce öğrenecek   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-05-2011 (10:13)   Son Mesaj: 01-05-2011 (10:13)    Cevap: 0    Gösterim: 468  

    01-05-2011

    Muhammed Demirci, Portekizce öğrenecek

    Muhammed Demirci, Portekizce öğrenecek
    Beşiktaş'ın altyapısından yetişen ve geleceğin yıldızı olarak gösterilen 16 yaşındaki Muhammed Demirci, A takıma adımını attığı gün konuştu. Portekizce ders alacağını söyleyen Muhammed, hedefini de açıkladı.

    Muhammed, Portekizce ders alacağını ve ilerideki hayalinin Beşiktaş'ın kaptanı olmak olduğunu söyledi.
    Sabah Beşiktaş'ın altyapısından yetişen ve geleceğin yıldızı olarak gösterilen 16 yaşındaki Muhammed Demirci, A takıma adımını attığı ilk gün Sabah'a konuştu. Schuster'in Antalya kampına götürdüğü genç yıldız adayı, büyük yıldızlarla bir arada oynama şansını iyi değerlendireceğini söyledi.

    Her zaman örnek aldığı isimlerle bir arada olacağını söyleyen Muhammed, "Benim için iyi bir okul olacak. Bana her türlü desteği veriyorlar. İngilizce eğitim alıyordum. Şimdi özel hoca tutuldu. Portekizce ders alacağım" dedi.

    HAYALİM KAPTANLIK

    12 yaşındayken gittiği Barcelona günlerini de anlatan Muhammed, "Ailemi istemediler. Çok zor olacağını düşündüm ve ısrarlara rağmen orada kalmadım. Benim hayalim Beşiktaş'ta uzun yıllar oynayıp kaptan olmak" diye konuştu.

    KÜÇÜK MARADONA ARTIK KOCAMAN!

    Beşiktaş'ta 7 yaşında keşfedilen ve 'Küçük Maradona' lakabı takılan Muhammed Demirci, 16 yaşında A takıma adım attı. Antalya kampında ağabeyleri ile birlikte çalışma fırsatı yakalayacak olan genç yıldız adayı, siyah-beyazlı forma için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.

    Kendisi için "Bu çocuğun boyu uzamaz" diyenlerin yanıldığını söyleyen Muhammed, "Boyum 1.70'e dayandı. Büyüklerim sürekli fizik kondisyonuma çok dikkat etmemi söylüyorlar. Ben de düzenli çalışmaya dikkat ediyorum. Önümde daha uzun bir yol var. Bana güvenenleri utandırmayacağım" dedi.

    SABAH




    Muhammed Demirci, Portekizce öğrenecek Yorumları