Aydın Örs: Grupta birinci olabiliriz   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-04-2011 (18:13)   Son Mesaj: 01-04-2011 (18:13)    Cevap: 0    Gösterim: 547  

    01-04-2011

    Aydın Örs: Grupta birinci olabiliriz

    Aydın Örs: Grupta birinci olabiliriz
    Fenerbahçe Ülker Şube Genel Koordinatörü Aydın Örs, THY Avrupa Ligi'nde 2. turda kendilerini zorlu rakiplerin beklediğini söyledi.

    Fenerbahçe Ülker Şube Genel Koordinatörü Aydın Örs, THY Avrupa Ligi'nde 2. turda kendilerini zorlu rakiplerin beklediğini, ilk turda bazı maçlardaki performanslarını tekrarlamaları halinde gruptan çıkacaklarına inandığını söyledi.
    THY Avrupa Ligi'nde bugün yapılan kura çekiminin ardından 2. turda Yunanistan'ın Olympiakos, Litvanya'nın Zalgiris Kaunas ve İspanya'nın Power Electronics Valencia takımlarıyla birlikte (H) Grubu'nda yer alan Fenerbahçe Ülker'in şube genel koordinatörü Örs, kurayı AA muhabirine değerlendirdi.

    Kura çekimi sonrası gruplarda dengeli bir dağılımın olduğunu belirten Örs, ''Grup birincileri arasında bence Olympiakos en güçlü kadroya, çok deneyimli oyunculara sahip bir takım. Zalgiris Kaunas da bu sene önemli atılım yaptı. Valencia ise antrenörlüğe Pesic'in gelmesinin ardından çok önemli hamleler yaptı ve güçlü bir takım haline geldi. Bizi çok zorlu rakipler bekliyor'' dedi.

    Grupta ilk maçlarını deplasmanda Olympiakos ile yapacaklarını kaydeden Örs, ''İlk maçlar önemlidir. Deplasmanda oynamamız dezavantaj gibi görünebilir. Zorlu bir deplasman, güçlü bir takım. Ancak biz hiçbir zaman hiçbir şeyin imkansız olmadığını Barcelona'yı deplasmanda yenerek gösterdik. 4. torbadan gelen Power Electronics Valencia ise ilk turda Panathinaikos'u deplasmanda yendi, Efes Pilsen'i de mağlup etti. Son dönemde müthiş bir aşama gösterdiler. Çok zorlu bir rakip. Grupta bizim kendi sahamızdaki maçları kazanmamız lazım. Dışarda da 1 veya 2 galibiyet alırsak, 2. veya 1. olarak gruptan çıkarız'' şeklinde konuştu.

    -''DÖRTLÜ FİNALİ SONUNA KADAR KOVALAYACAĞIZ''-

    Aydın Örs, gruptan birinci olarak çıkabilecek güçte olduklarını vurgulayarak, ''Biz ilk turda bazı maçlarda ortaya koyduğumuz performansı yine tekrarlayabilirsek, bu gruptan birinci olarak bile çıkabiliriz. Ancak bu bize bağlı bir şey. Yine yönetimiyle, teknik heyeti ve oyuncularıyla, salona gelen 15-16 bin seyirciyle birlik beraberlik içinde yek vücut olarak, ilk 8'e kalırız'' dedi.

    Bu sezon ilk tur başlarken dörtlü final hedefini kendilerine koyduklarını dile getiren Örs, ''Bizim bu hedefimiz devam ediyor. İlk tur başındaki hedefimiz oydu. Artan bir şekilde devam ediyor. Kendi içimizde birlik ve beraberliğimizi daha güçlü bir şekilde ortaya koyarak, hedefimizi sonuna kadar kovalayacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.




    Aydın Örs: Grupta birinci olabiliriz Yorumları