Cimbom'un şöhretleri salonda kazandı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-04-2011 (13:12)   Son Mesaj: 01-04-2011 (13:12)    Cevap: 0    Gösterim: 392  

    01-04-2011

    Cimbom'un şöhretleri salonda kazandı

    Cimbom'un şöhretleri salonda kazandı
    Almanya'nın Oldenburg kentinde düzenlenen ''Öffentliche Versicherungen Oldenburg Kupası'' salon futbol turnuvasını Galatasaray'ın şöhretler takımı kazandı.

    EWE Arena'da yapılan ve aralarında çok sayıda Türk'ün de yer aldığı yaklaşık 2 bin 500 kişinin izlediği turnuvada Galatasaray, final maçında Werder Bremen'i 9-6 yenerek kupanın sahibi oldu. Turnuvada üçüncülüğü, Bayer Leverkusen'i 4-2 yenen VfB Oldenburg elde etti.
    Cüneyt Tanman antrenörlüğünde, Nurettin Yıldız, Hami Mandıralı, Hakan Ünsal, Bülent Korkmaz, Mert Korkmaz, Ümit Davala, Okan Buruk, Evren Turhan, Fevzi Layic ve Savaş Koç ile oynayan Galatasaray ekibi, yarı finalde VfB Oldenburg'u da normal süresi 4-4 berabere tamamlanan maçta penaltı atışları sonrasında 6-4 yendi.



    Finalde, diğer yarı final maçında Bayer Leverkusen'i 4-2 yenen Werder Bremen ile karşılaşan Galatasaray, Hami (2), Evren (3), Hakan Ünsal (2), Mert Korkmaz ve Bülent Korkmaz'ın attığı goller ile maçı 9-6 kazandı.

    Grup maçlarında Schalke 04'ü 5-1 mağlup ederken, Bayer Leverkusen'e ise 3-5 yenilen Galatasaray'a kupayı Öffentliche Versicherungen adlı sigorta şirketinin yöneticisi Horst Schneider verdi.

    Werder Bremen takımında forma giyen Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ailton, 8 gol ile turnuvanın gol kralı olurken, en iyi kaleci ödülünü de aynı takımdan Andreas Reinke aldı.

    Ailton ile birlikte turnuvanın ilgi odağı haline gelen ve 2004 yılında Werder Bremen ile Alman Birinci Ligi şampiyonu olan Ümit Davala, 2 yıl önce bu turnuvada Werder Bremen takımı oyuncusu olarak kupa kazandığını belirterek, ''Buraya gelişimde her zaman mutlu oluyorum'' dedi.




    Cimbom'un şöhretleri salonda kazandı Yorumları