İşte Belediyespor'un başarısının sırrı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-04-2011 (11:26)   Son Mesaj: 01-04-2011 (11:26)    Cevap: 0    Gösterim: 399  

    01-04-2011

    İşte Belediyespor'un başarısının sırrı

    İşte Belediyespor'un başarısının sırrı
    İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un genç futbolcusu Mahmut Tekdemir, başarılarındaki en büyük etkenin istikrar ve aile ortamı olduğunu söyledi.

    Mahmut, Futbol Federasyonu'nun TamSaha dergisinin ocak ayı sayısında yer alan röportajında, takımlarının teknik direktörleri Abdullah Avcı yönetiminde istikrarlı bir şekilde yol aldığını belirterek, ''Kadroya baktığımızda, orada da bir istikrar görüyoruz. Takım sadece nokta transferlerle güçlendiriliyor ve büyük değişimler yaşamıyor. Uzun zamandır birlikteyiz ve bir aile gibi olduk. Çok güzel bir ortamımız var. Yeni gelen oyuncular da ortama çok çabuk adapte oluyor. Eğer bir başarı kazanıyorsak, bunda en önemli etken istikrar ve aile ortamıdır'' diye konuştu.
    Hem stoper hem de ön libero mevkisinde forma giyen Mahmut Tekdemir, güçlü kalabilmek için disiplinli yaşadığını anlatarak, ''Ben antrenmanlardan eve, evden antrenmanlara giden bir oyuncuyum. Ara sıra arkadaşlarımla dışarı çıkarım ama genel anlamda futbol için yaşadığımı söyleyebilirim. Çünkü benim mesleğim bu. Kendime ne kadar iyi bakarsam bu işi hakkıyla ve uzun yıllar yapabileceğimi düşünüyorum. Başka şeylerle uğraşırsam asıl işimi kaybedeceğimi biliyorum'' ifadelerini kullandı.

    Mahmut Tekdemir, İtalya Ligi'nde futbol oynamak istediğini dile getirerek, ''Avrupa futbolunu mümkün olduğunca takip ediyorum. Açıkçası İtalya'da oynamayı isterim. Çünkü orada futbol biraz sert oynanıyor ve ben de sert futbolu seviyorum'' dedi.

    Takım olarak seyircisiz oynamaya alıştıklarını vurgulayan Mahmut, ''Seyircisiz oynamaya alıştığımız için herhangi bir olumsuzluk hissetmiyoruz. Dediğiniz gibi, içeride oynadığımız maçlarda bile rakip takım taraftarları daha fazla oluyor. Ama biz her türlü olumsuz şartta bile motive olabiliyoruz'' şeklinde görüş belirtti.




    İşte Belediyespor'un başarısının sırrı Yorumları