Cimbom'un şöhretler takımına yemek   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-04-2011 (11:22)   Son Mesaj: 01-04-2011 (11:22)    Cevap: 0    Gösterim: 367  

    01-04-2011

    Cimbom'un şöhretler takımına yemek

    Cimbom'un şöhretler takımına yemek
    Almanya'nın Oldenburg kentindeki EWE Arena'da bu akşam düzenlenecek Oldenburg Kupası salon futbol turnuvasına katılacak Galatasaray'ın şöhretler takımı için yemek verildi.

    Bremen Galatasaray Taraftarları Derneği ve futbolcuların konakladığı "Hotel zur Riede" adlı otel tarafından verilen yemeğe, turnuvayı düzenleyen Burdenski Events ajansının sahibi ve Werder Bremen'in eski oyuncusu Dieter Burdenski, Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği yönetim kurulu üyeleri, bazı dernek temsilcileri ile eski futbolcular Cüneyt Tanman, Hakan Ünsal, Okan Buruk, Bülent Korkmaz, Ümit Davala, Nurettin Yıldız, Savaş Koç, Mert Korkmaz, Hami Mandıralı ve Evren Turhan katıldı.
    Burdenski, yaptığı konuşmada, çok sayıda turnuva düzenlediklerini belirterek, "Daha önce Fenerbahçe'nin eski oyuncularını konuk etmiştik. Şimdi ise güçlü ve sevilen takım Galatasaray'ı ağırlıyoruz. Turnuvanın galibi gelecek yıl doğrudan katılacak. Her takımının kazanma şansı eşittir, ancak benim gönlüm Werder Bremen'de" dedi.

    Tanman da turnuvaya katılmalarından dolayı memnun olduklarını belirterek, turnuvanın centilmence ve keyifli geçmesi dileğinde bulundu.

    Bremen Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Hasan Küşneci, yemekten sonra sporcu ve organizatörlere birer tabak hediye etti.

    Turnuvada, Galatasaray'ın yanı sıra Hamburg, Oldenburg, Werder Bremen ve Bayer Leverkusen'in eski oyuncuları da mücadele edecek.




    Cimbom'un şöhretler takımına yemek Yorumları