Schuster'in takımda düşünmediği isimler   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-04-2011 (11:22)   Son Mesaj: 01-04-2011 (11:22)    Cevap: 0    Gösterim: 452  

    01-04-2011

    Schuster'in takımda düşünmediği isimler

    Schuster'in takımda düşünmediği isimler
    Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Antalya kampı öncesi ani bir karara imza atarak, ilk yarıda en golcü isminin İstanbul'da bırakılmasını istedi. Schuster'in takımda düşünmediği diğer oyuncular ise şunlar:

    Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Antalya kampı öncesi ani bir karara imza atarak, ilk yarıda en golcü ismi olan Bobo'nun İstanbul'da bırakılmasını istedi.
    Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Alman teknik adamın Başkan Yıldırım Demirören ile yöneticiler Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu'na verdiği rapor ortaya çıktı. Schuster'in yönetimi zor durumda bırakan ve bugün açıklanacak raporunda en büyük sürpriz Bobo oldu. Schuster, Sambacı için "İhtiyacım olduğu dönemde yanımda değildi. Bu yüzden Antalya kampına gelmesine de gerek yok. Onu yeni kadroda düşünmüyorum. İstiyorsanız, satabilirsiniz. Kararım net" dedi. Golcü futbolcuya Schuster'in kararı bugün iletilecek. Schuster'in kampa götürmeyeceğim ve takımda düşünmediği diğer oyuncular ise şunlar: Ferrari, Rıdvan, Zapotocny, Tabata, Fink, Holosko, Yusuf ve Fatih. Yönetim ise Bobo konusunda Schuster'i ikna etmeye çalışıyor.

    SABAH




    Schuster'in takımda düşünmediği isimler Yorumları