Konyaspor'da hazırlıklar tam gaz!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-31-2010 (21:09)   Son Mesaj: 12-31-2010 (21:09)    Cevap: 0    Gösterim: 505  

    12-31-2010

    Konyaspor'da hazırlıklar tam gaz!

    Konyaspor'da hazırlıklar tam gaz!
    Konyaspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek'te akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

    Konyaspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek'te akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
    Adora Football Center Sahası'nda teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda yeni transfer Barbaros Barut da yer aldı. Serkan Şahin dizindeki sakatlık nedeniyle fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştıktan sonra salona geçti. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman top tekniğine dayalı çalışma ile devam etti. Yaklaşık 1 saat süren antrenman yarı sahada çift kale maçla sona erdi.

    Yeni transferlerden Barbaros Barut, İHA'ya yaptığı açıklamada büyük bir camiaya geldiğini belirterek, "Takım içindeki hava çok güzel. Konysapor, zor durumda ve kurtarmaya geldik. Bunda inşallah benim de katkım olur. Konyaspor'un hak ettiği yere gelmesi için elimden geleni yapacağım" dedi.
    Kampa A2 takımından dahil edilen Tolga Ünlü de kamp çalışmalarının çok iyi geçtiğini söyleyerek, "İkinci yarı öncesinde burda güç depolamak istiyoruz. İkinci yarıda inşsallah istediğimiz puanları alıp yukarılara doğru çıkacağız" diye konuştu.




    Konyaspor'da hazırlıklar tam gaz! Yorumları