Köln'den Galatasaray’a ret!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-31-2010 (19:09)   Son Mesaj: 12-31-2010 (19:09)    Cevap: 0    Gösterim: 377  

    12-31-2010

    Köln'den Galatasaray’a ret!

    Köln'den Galatasaray’a ret!
    Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında kulüp tarihinin en kötü dönemini yaşayan Galatasaray, başarıyı isteyen genç ve gelecek vadeden futbolcuları transfer etme politikasını sürdürürken, Almanya'dan olumsuz cevap aldı

    Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında kulüp tarihinin en kötü dönemini yaşayan Galatasaray, başarıyı isteyen genç ve gelecek vadeden futbolcuları transfer etme politikasını sürdürürken, Almanya'dan olumsuz cevap aldı.

    Köln"de oynayan Taner Yalçın"ı gündemine alan sarı - kırmızılı ekibin Alman basınının yeni Ballack olarak lanse ettiği 20 yaşındaki Taner Yalçın"ın Galatasaray"a transfer olacağını yazdı. Ancak futbolcunun menajeri Thomas Boehm, ısrarla genç futbolcunun Köln"de kalacağını ve Galatasaray"dan bir teklif almadıklarını belirtiyor.

    Futbolcunun menajeri Boehm, Radyospor"da Özgür Sancar"la Haber Özel Programı"na yaptığı açıklamada, "Galatasaray"dan teklif almadık. Şu anda ortada yapılmış bir görüşme ya da transfer pazarlığı yok. Olmayan bir şey üzerinden yorum yapmak da doğru olmaz. Galatasaray"ın Taner"e talip olduğunu okuduk. Galatasaray"a ve bu haberlere saygı duyuyorum ama Taner"in Köln"le sözleşmesi devam ediyor. Dedikoduları ben bilmiyorum ama Taner, takımında bir sorun yaşamıyor. Devam edecek. Ayrıca Taner"in tüm temsil hakları ben de ve benimle Galatasaray"dan kimse temas kurmadı." dedi.

    BUNDESLİGA"DA KALACAK

    Thomas Boehm, "Taner, Mesut Özil"in yolunu mu izliyor? Onun gibi önce Bundesliga"da başarılı olup, sonra İngiltere ve İspanya gibi büyük liglere mi gitmek istiyor?" şeklindeki soruya ise şöyle cevap verdi:"İspanya ve İngiltere için henüz hazır değil. Ama büyük bir potansiyel taşıyor. Eğer futbol potansiyelini açığa çıkartırsa, büyük liglerde oynar. Amacımız, Taner"in öncelikli olarak Bundesliga"da kalıp kendini ispatlamasıdır."

    Rapid Wien"de oynayan Veli Kavlak"ın da menajeri olan Boehm, "Veli için Beşiktaş"la anlaştınız mı?" sorusuna ise, "Bu konuda konuşmayacağım. Taner için söylediklerim Veli için de geçerli" şeklinde cevap verdi.




    Köln'den Galatasaray’a ret! Yorumları