Marsel İlhan 2010'dan memnun   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-31-2010 (12:12)   Son Mesaj: 12-31-2010 (12:12)    Cevap: 0    Gösterim: 466  

    12-31-2010

    Marsel İlhan 2010'dan memnun

    Marsel İlhan 2010'dan memnun
    Türk tenisinin yıldız ismi Marsel İlhan, 2010 yılının kendisi için oldukça verimli ve güzel geçtiğini söyledi.

    Yıl boyunca elde ettiği başarılar ve gelecek yılla ilgili beklentileriyle ilgili olarak AA muhabirine açıklamalarda bulunan Marsel İlhan, ''Kariyerimin şu ana kadar ki en önemli başarılarını bu yıl elde ettim. Dünya sıralamasında ilk 100'e girerek önemli bir başarı elde ettiğimi düşünüyorum. Genç yaşta böyle bir neticeye ulaştığım için çok mutluyum'' dedi.
    Bu yıl uluslararası alanda çok önemli turnuvalara katılmadığını kaydeden başarılı tenisçi, ''Tenis dünyasının gelmiş geçmiş en önemli turnuvaları arasında yer alan Wimbledon Tenis Turnuvası ile Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda ana tabloya kalarak önemli bir başarıya imza attım. Tabi bu başarılarla yetinmek istemiyorum. Önümde çok uzun bir yol var. Bundan sonraki en önemli hedefim dünya sıralamasında ilk 50'ye girebilmek'' diye konuştu.

    Kariyerinde artık zorlu bir döneme girdiğini ifade eden Marsel İlhan, sözlerine şöyle devam etti:

    ''Artık daha zorlu rakiplerle karşılaşacağım. Kendimi iyi hissediyorum. 5 kişilik bir teknik kadroyla çalışıyorum. Çok kaliteli bir ekiple çalıştığımın farkındayım. Onların da desteğiyle 2 yıl içinde çok önemli noktalara geleceğime inanıyorum. Başta federasyon başkanımız Ayda Uluç olmak üzere tüm tenis camiasının desteğini arkamda hissediyorum. İnsanların bana olan inancı beni başarıya ulaşmak için daha fazla motive ediyor. En yakın zamanda Avustralya ve ABD Açık Tenis Turnuvalarında çeyrek final oynamayı istiyorum.''

    -''2011 YILI BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ''

    Milli tenisçi Marsel İlhan 2011 yılının kariyeri açısından çok önemli bir sene olacağını belirtti.

    ''2011 yılının ilk büyük turnuvası olan Avustralya Açık Turnuvası'nda ana tabloda yer alacağım için çok gururluyum'' ifadelerini kullanan İlhan, ''Kariyerimde ilk kez bir Grand Slam turnuvasında ana tabloya eleme maçı oynamadan girmeyi başardım. Gelecek yıl 2012 Londra Olimpiyatları adına önemli bir sene olacak. Türk tenisini dünyanın önemli Grand Slam turnuvalarında en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım. Son zamanlarda elde ettiği başarıların devamını getirmek adına çok çalışacağım. İnsanların benim için olan beklentileri arttı. Bu beklentileri karşılamak ve daha iyiye gidebilmek elbette kolay değil. Ancak elimden gelenin en iyisini yaparak şu ana kadar yakaladığım başarılara yenilerini eklemek istiyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.




    Marsel İlhan 2010'dan memnun Yorumları