Pazarspor'da transfer çalışmaları   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-31-2010 (12:12)   Son Mesaj: 12-31-2010 (12:12)    Cevap: 0    Gösterim: 576  

    12-31-2010

    Pazarspor'da transfer çalışmaları

    Pazarspor'da transfer çalışmaları
    Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Pazarspor, 2 futbolcuyu kiralık olarak renklerine bağladı, 4 futbolcu ile yollarını ayırdı.

    Kulüp basın sözcüsü Hasan Balta, yaptığı açıklamada, ilk yarının sona ermesiyle birlikte iç ve dış transferde teknik direktörlerinin raporu doğrultusunda çalışma başlattıklarını ifade ederek, ''İlk olarak Çaykur Rizespor'dan Osman Mertoğlu ve Macit Arabacı'yı sezon sonuna kadar kiraladık. Hocamız da İstanbul'da 4 oyuncuyla temas halinde'' dedi.
    Ayrıca, Emrullah, Samet, Mustafa ve Süleyman ile karşılıklı anlaşarak sözleşmelerini feshettiklerini belirten Balta, yeni oyuncularıyla 2 Ocak'ta Belek'te başlayacak kampta çalışmalara başlayacaklarını, 15 Ocak'ta ise Pazar'a dönerek lig başlayana kadar burada hazırlıkları sürdüreceklerini bildirdi.

    Balta, sezon başında İnegölspor ile anlaşan eski oyuncuları Ramazan Öztürk ile görüştüklerini, büyük ihtimalle yeniden sözleşme imzalayacaklarını kaydetti.




    Pazarspor'da transfer çalışmaları Yorumları