Uygun: Sezer bizim için çok önemli   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-30-2010 (16:11)   Son Mesaj: 12-30-2010 (16:11)    Cevap: 0    Gösterim: 600  

    12-30-2010

    Uygun: Sezer bizim için çok önemli

    Uygun: Sezer bizim için çok önemli
    Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı 22 puanla 11'inci sırada tamamlayan Eskişehirspor'un Antalya kampı devam ediyor.

    Devre arası hazırlıklarını Antalya'nın Serik ilçesi Belek beldesinde sürdüren Eskişehirspor, Sueno Otel spor tesislerinde teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde bu sabah antrenman yaptı.
    Kamp süresince günde iki antrenman yapan kırmızı-siyahlı ekibin sabah antrenmanına, yabancı futbolcuların yanı sıra Sezer Öztürk izinli olduğundan, Adem Sarı ve Doğa Kaya da soğuk algınlığı geçirmeleri nedeniyle katılmadı.

    Antrenman başlangıcında teknik direktör Bülent Uygun, futbolcularıyla kısa süreli bir konuşma yaptı.

    Çalışmaya düz koşu ile başlayan kırmızı-siyahlı futbolcular, kondisyon hareketleri ile istasyon ve dar alanda kısa paslaşma çalıştı.

    -BÜLENT UYGUN-

    Teknik Direktör Bülent Uygun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirsporlu Sezer Öztürk'ün Beşiktaş'a, Beşiktaşlı Tabata'nın da Eskişehirspor'a transferinin gündeme geldiğinin hatırlatılması üzerine şunları söyledi:

    ''Sezer, bizim için çok önemli bir futbolcu. Takımımızın oyun kurucusu, dolayısıyla gösterdiği performansla Türkiye'de az sayıdaki yetenekli futbolculardan biri. Yönetim ve teknik heyet olarak Sezer'den ayrılmayı düşünmüyoruz. Bazen öyle şartlar oluşuyor ki, kulübün menfaatine, Eskişehirspor'un menfaatine bir durum olduğunda belki transferi gündeme gelebiliyor. Şu an için transfer durumu yok.''

    Beşiktaşlı Tabata'nın iyi bir futbolcu olduğundan şüphesi olmadığını belirten Uygun, Eskişehirspor olarak Sezer'i ellerinde tutmak istediklerinin altını çizdi.

    Defans ve forvete iki transfer yapmayı düşündüklerini yineleyen Bülent Uygun, takım anlayışlarına uyum sağlayan isimlerle, ikinci yarıda daha iyi bir Eskişehirspor'u taraftara seyrettirmek istediğini sözlerine ekledi.




    Uygun: Sezer bizim için çok önemli Yorumları