Beşiktaş, Ernst'le masaya oturuldu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-30-2010 (11:09)   Son Mesaj: 12-30-2010 (11:09)    Cevap: 0    Gösterim: 411  

    12-30-2010

    Beşiktaş, Ernst'le masaya oturuldu

    Beşiktaş, Ernst'le masaya oturuldu
    Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ernst'le masaya oturuldu. Alman futbolcu 2 milyon Euro'ya indi, Kartal 1 milyon 750 bin Euro teklif etti. İmza çok yakında.

    Siyah-Beyazlı taraftarların en sevdiği oyuncuların başında gelen "Terminatör" lakaplı Fabian Ernst"in sezon sonunda bitecek sözleşmesi can sıkıyordu. Simao, Almeida ve Fernandes transferlerini bitiren Siyah-Beyazlı yöneticiler, Alman futbolcu ve menacerleriyle masaya oturdu. Schuster"in, "Mutlaka takımda kalmalı" dediği Alman yıldız pazarlıkların başında 2.5 milyon Euro isterken, yönetim kapıyı 1.5 milyon Euro"dan açtı. Türkiye"de mutlu olduğunu dile getiren yıldız futbolcu, 2 milyon Euro"ya kadar indi. Yönetim ise senelik 1 milyon 750 bin Euro"luk bir teklif sundu. İki taraf da geri adım atmadı, ancak 250 bin Euro"luk farkın primlerle kapatılacağı ve Ernst"in çok yakında imzayı atacağı belirtildi.
    Fernandes gelince...

    Bu arada pazarlıklarda ilginç bir gelişmenin yaşandığı ortaya çıktı. Fernandes transferi öncesinde senelik 2.5 milyon Euro"dan aşağıya inmeyen Ernst"in, Portekizli yıldızın gelişinden sonra indirime gittiği kaydedildi. Antalya"daki hazırlık kampı sonrasında tecrübeli futbolcuyla 2 senelik yeni bir kontrat imzalanacağı bildirildi.

    Fanatik




    Beşiktaş, Ernst'le masaya oturuldu Yorumları