Almeida'nın hedefi en az 10 gol   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-30-2010 (10:11)   Son Mesaj: 12-30-2010 (10:11)    Cevap: 0    Gösterim: 502  

    12-30-2010

    Almeida'nın hedefi en az 10 gol

    Almeida'nın hedefi en az 10 gol
    Beşiktaş'ın Almanya'nın Werder Bremen takımından transfer ettiği Hugo Almeida, Siyah-Beyazlı takımda gollerine devam etmek istediğini açıkladı.

    Beşiktaş'a transferiyle ilgili Bild Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan golcü oyuncu, hedefinin Bremen'de olduğu gibi yeni takımında da en az 10 gol atmak olduğunu söyledi. Beşiktaş'ta şampiyonluklar yaşamak istediğini kaydeden tecrübeli golcü, "Beşiktaş'ı seçme konusunda uzun süre düşündüm ve en iyi seçimin bu olduğuna karar verdim. İyi bir teknik direktörü olan büyük bir kulüp, her şey çok iyi organize edilmiş." ifadelerini kullandı. Bu transferin aralık ayı içinde gündeme geldiğini ve 10 gün içinde sonlandığını dile getiren Almeida, "Ailem ve danışmanımla uzun uzun görüştüm. 24 Aralık'ta Beşiktaş'a olumlu cevap verdim. 3 Ocak'ta İstanbul'da olacağım." diyerek İstanbul'a geliş tarihini de açıkladı.
    Real Madrid'e transferinin neden gerçekleşmediği ile ilgili düşüncelerini de açıklayan golcü oyuncu, düşüncelerini şöyle aktardı: "Real Madrid her zaman benim rüya takımım oldu. Bir kez daha Jose Mourinho ile birlikte çalışmak isterim, ancak Real Madrid'e gitmenin hiç de kolay olmadığını biliyorum."

    Yabancı transferini erken bitiren Beşiktaş iç transfer çalışmalarına başladı. Fabian Ernst ve Bobo ile masaya oturmaya hazırlanan yönetim iki futbolcunun da takımda kalmasını istiyor. Ernst ile iki yıllık sözleşme imzalamayı düşünen yöneticiler Bobo'nun ise en az 3 yıllık imza atmasını istiyor. Ligin 2.yarısında iki oyuncuya da teklif götürecek olan yönetim sözleşmeleri uzatırsa gelecek sezon yabancı transferi gerçekleştirmeyecek. Siyah-Beyazlı kulübün yerli oyuncu listesinin başında ise Kasımpaşalı Yekta ile Eskişehirsporlu Sezer yer alıyor.





    Almeida'nın hedefi en az 10 gol Yorumları