Bu derbi kaçmaz! Kazanan lider olacak   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-29-2010 (18:12)   Son Mesaj: 12-29-2010 (18:12)    Cevap: 0    Gösterim: 460  

    12-29-2010

    Bu derbi kaçmaz! Kazanan lider olacak

    Bu derbi kaçmaz! Kazanan lider olacak
    Bu heyecan kaçmaz. Yılın son derbisinde iki ezeli rakip Galatasaray Cafe Crown ve Fenerbahçe Ülker, Abdi İpekçi'de kozlarını paylaşıyor. Abdi İpek'çi'de kapılar açıldı, taraftarlar girmeye başladı.

    Potada müthiş randevu
    Yılın son derbisinde iki ezeli rakip Galatasaray Cafe Crown ve Fenerbahçe Ülker, Abdi İpekçi'de kozlarını paylaşıyor. Kazanan, 2011'de Beko Basketbol Ligi lideri olarak girecek.

    Fenerbahçe ile Galatasaray, hangi şartlarda oynarsa oynasın, Türkiye gündeminin ilk maddesini oluşturur. Ama bu kez şartlar da, maçın anlamı da çok farklı. İki büyük kulübümüz liderlik için kozlarını paylaşacak Abdi İpekçi Spor Salonu"nda.

    Ev sahibi Galatasaray, coach Oktay Mahmuti yönetiminde yepyeni bir kadro kurdu. Kısa sürede uyum sağlayan takım lider Fenerbahçe"nin 1 puan gerisinde ikinci sırada. Avrupa Kupası"nda da ilk turu grup lideri olarak tamamlayıp bir üst tura çıktılar.

    Fenerbahçe de Euroleague"de liderlik mücadelesi yaptı, son Avrupa Şampiyonu Barcelona"yı altına alıp, grubu ikinci sırada tamamladı. Türkiye Ligi"nde tek yenilgi ile zirvede. İki takım düne kadar toplamda sadece 4"er yenilgi aldı.

    Kağıt üstünde baktığımız zaman Euroleague"in de en iyi kadrolarından biri olarak gösterilen Fenerbahçe Ülker daha güçlü. Ama Galatasaray bu durumu saha ve seyirci avantajıyla eşitleyecek gibi gözüküyor. Son 3 yıla baktığımızda, derbilerde deplasmanda kazanan yok. Bu de son derece çekişmeli, keyifli ve sert bir maçın bizi beklediğinin göstergesi.




    Bu derbi kaçmaz! Kazanan lider olacak Yorumları