Gaziantep BŞB İbrahim Ferdi ile anlaştı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-29-2010 (17:11)   Son Mesaj: 12-29-2010 (17:11)    Cevap: 0    Gösterim: 419  

    12-29-2010

    Gaziantep BŞB İbrahim Ferdi ile anlaştı

    Gaziantep BŞB İbrahim Ferdi ile anlaştı
    1. Lig'de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Gaziantepspor'dan İbrahim Ferdi ile prensipte anlaştı.

    Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın 27 Aralıkta Antalya'da 12 günlük kampa girdiğini, bu süre içinde 4 hazırlık maçı yapacağını söyledi.
    Kampın yanı sıra transfer çalışmalarının da devam ettiğini, Gaziantepspor'dan İbrahim Ferdi ile prensipte anlaştıklarını ifade eden Göksen, şöyle konuştu:

    ''Teknik heyet ve futbolcular, kampı en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor. Biz de yönetim olarak, teknik heyetin vermiş olduğu rapor doğrultusunda çok titiz bir transfer çalışması yapıyoruz. Nitekim, Gaziantepspor'un orta saha oyuncusu İbrahim Ferdi'yi istedik. Gaziantep yönetimi bu oyuncunun bize verilmesine olumlu baktı. Şu anda İbrahim Ferdi ile prensip anlaşması yaptık, bu oyuncumuz yarın Antalya kampına katılarak, takımla birlikte çalışmalara başlayacak.''

    Göksen, orta saha ve forvet için genç ve yetenekli iki oyuncuyu daha kadrolarına katmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi. Göksen, transferde yabancı hakkını kullanmak istemediklerini de bildirdi.

    -ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI-

    Göksen, ligin yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası'na da büyük önem verdiklerini belirtti.

    Kupada, sahalarında Beşiktaş'ı yendiklerini, deplasmanda ise Trabzonspor ile berabere kaldıklarını anımsatan Göksen, ''Ligde olduğu kadar kupada da başarılı olmak istiyoruz. Kupada şu anda iyi bir durumda olduğumuzu düşünüyorum. Tabi ki burada Konyaspor ile Manisaspor'un da durumu önemli. Biz bir galibiyet daha alarak, diğer takımların durumuna bakacağız'' diye konuştu.




    Gaziantep BŞB İbrahim Ferdi ile anlaştı Yorumları