Bucaspor transfere hız verecek   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-29-2010 (16:12)   Son Mesaj: 12-29-2010 (16:12)    Cevap: 0    Gösterim: 490  

    12-29-2010

    Bucaspor transfere hız verecek

    Bucaspor transfere hız verecek
    Bucaspor Kulübü Başkanı Şeref Üstündağ, teknik direktör Samet Aybaba'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız vereceklerini bildirdi.

    Üstündağ, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, Samet Aybaba ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptıklarını kaydetti.
    Yaklaşık 2 saat süren toplantıda ikinci yarı öncesi izlenecek stratejiyi belirlediklerini anlatan Üstündağ, şu bilgileri verdi:

    ''Bucaspor'umuzu layık olduğu yere getirmek için neler yapmamız gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulunduk ve yol haritamızı belirledik. Samet hocamızın verdiği rapor doğrultusunda bugünden itibaren transfer çalışmalarına hız vereceğiz.''

    Teknik direktör Aybaba da olumlu bir toplantı yaptıklarını ifade ederek, ''Tek hedefimiz ikinci yarıda herkesin gurur duyacağı, pozitif futbol oynayan, sonuca giden bir takım olmak. Bunun için üzerimize düşen görevi yapacağız'' dedi.

    Bu arada, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Bucaspor'un kampına dün akşam geç saatlerde Leko ve Mendy de katıldı. İki futbolcu sabah yapılan antrenmanda yer aldı. Teknik direktör Samet Aybaba İzmir'de olduğu için çalışmayı yardımcısı Recep Çetin yaptırdı.




    Bucaspor transfere hız verecek Yorumları