İnter Kaka'ya resmen talip oldu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-29-2010 (11:11)   Son Mesaj: 12-29-2010 (11:11)    Cevap: 0    Gösterim: 425  

    12-29-2010

    İnter Kaka'ya resmen talip oldu

    İnter Kaka'ya resmen talip oldu
    İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından FC Inter'in İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen Brezilyalı Kaka Leite'yi transfer etmek istediği belirtildi.

    Serie A'da 2010-2011 sezonunun ilk yarısını iyi geçirmeyen ve bu nedenle takımda teknik heyetten başlayan bir revizyona giden FC Inter'in, ezeli rakibi AC Milan'in eski oyuncu ve teknik direktörü Brezilyalı Leonardo Araujo'yu teknik direktörlük görevine getirdikten sonra şimdi de AC Milan'ın eski yıldızı bir başka Brezilyalı Kaka Leite'yi gündemine aldığı konuşuluyor.
    2009 yılında 68,5 milyon Avroya AC Milan'dan İspanya'nin Real Madrid takımına transfer olan 28 yaşındaki atağa dönük orta saha oyuncusunun adı son günlerde, İtalyan spor medyasında sıkça FC Inter ile anılmaya başlandı.

    Real Madrid'e transfer olduğu günden bu yana geçirdiği sakatlıklar nedeniyle bir türlü istenileni veremeyen Kaka'nın yakın arkadaşlarından Gaetano Paolilo da konuyla ilgili bir radyo kanalına yaptığı açıklamada, ''Kaka'nın FC Inter'e gitmesi bir problem olur mu? Bunu söylemek çok zor. Çünkü o bütün kariyeri boyunca AC Milan'da kalmayı düşünüyordu ancak Real Madrid'e gitti'' dedi.

    AC Milan'ın sezon başında eski bir FC İnterli olan Boşnak golcü Zlatan İbrahimoviç'i kadrosuna katmasının ardından, mavi-siyahli kulübün de Kaka'yı transfer ederek, teknik direktör Leonardo'dan sonra AC Milan'a bir misilleme daha yapmak istediği iddia ediliyor.




    İnter Kaka'ya resmen talip oldu Yorumları