Tabata, Fink ve Zapo Buca'yı istemiyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-29-2010 (11:11)   Son Mesaj: 12-29-2010 (11:11)    Cevap: 0    Gösterim: 374  

    12-29-2010

    Tabata, Fink ve Zapo Buca'yı istemiyor

    Tabata, Fink ve Zapo Buca'yı istemiyor
    Bucaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Tabata, Fink, Zapotocny'nin İstanbul dışına çıkmak istemedikleri için transferlerin tıkanma noktasına geldiğini söyledi.

    Bucaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Beşiktaş yöneticileriyle 15 gün önce görüştüklerini ve Tabata, Fink, Zapotocny'nin Bucaspor'a transferleri konusunda anlaşmaya vardıklarını belirterek, ''Ancak üç futbolcu da İstanbul dışına çıkmak istemediklerini defalarca bize söylediler. Ama yine de her şey bitmiş değil. Temaslarımız devam ediyor'' dedi.
    Samet Aybaba, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hedeflerinin ligde bulundukları yerden yukarıya tırmanmak ve düşme hattının üzerinde olmak olduğunu söyledi. Ligin ikinci yarısında başarılı olabilmek için takviye yapılması gerektiğini vurgulayan Aybaba, ''Transfer çalışmalarımız sürüyor. Bir takım girişimlerimiz de oldu, ancak bununla ilgili sıkıntılar yaşadık. Transferde B ve C planlarımız var. Yönetimimiz ile oturup konuşacağız ve takıma katkı sağlayacak oyuncular almaya çalışacağız'' dedi.

    Beşiktaşlı futbolcular Fink, Tabata ve Zapotocny'in Bucaspor'a transfer olup olmayacaklarıyla ilgili de açıklama yapan Aybaba, ''Beşiktaş ile 15 gün önce oturup konuşmuştuk ve bu futbolcuları (Tabata, Fink ve Zapotocny) bize vermeleri konusunda anlaşmaya varmıştık. Ancak üç futbolcu da İstanbul dışına çıkmak istemediklerini defalarca bize söylediler. Ama yine de her şey bitmiş değil. Temaslarımız devam ediyor'' dedi.

    Bucaspor ile tek taraflı olarak sözleşmesini fesheden Manucho'nun ligin ilk yarısında takıma çok fazla katkı sağlamadığına dikkati çeken Aybaba, Manucho'nun bir aylık sakatlık dönemi geçirdiğini daha sonra takıma döndüğünde performans düşüklüğü yaşadığını kaydetti.

    -''GÜZEL BİR İKİNCİ YARI BİZİ BEKLİYOR''-

    Trabzonspor'un müthiş bir ilk yarı performansı gösterdiğini belirten Aybaba, Trabzonspor ve Bursaspor hariç diğer takımların ligde futbol adına kötü bir ilk yarı geçirdiğini söyledi.

    Ligin ikinci yarısının daha heyecanlı geçeceğine inandığını ifade eden Aybaba, ''Ligde yukarıdaki takımlar Trabzonspor'un peşini bırakmamak için müthiş bir mücadelenin içerisine girecekler. Bizim gibi takımlar da ligde tutunabilmek için büyük bir mücadele sergileyecekler. Güzel bir ikinci yarı bizi bekliyor'' diye konuştu.




    Tabata, Fink ve Zapo Buca'yı istemiyor Yorumları