Ceyda Kozluca Samsun Basketbol’da   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-28-2010 (22:09)   Son Mesaj: 12-28-2010 (22:09)    Cevap: 0    Gösterim: 484  

    12-28-2010

    Ceyda Kozluca Samsun Basketbol’da

    Ceyda Kozluca Samsun Basketbol’da
    Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Samsun Basketbol, Kristi Toliver’in ardından Ceyda Kozluca ile de anlaşmaya vardı.

    Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Samsun Basketbol, Kristi Toliver"in ardından Ceyda Kozluca ile de anlaşmaya vardı.

    TKBL"de 3 galibiyet ve 6 mağlubiyet ile 8. sırada yer alan Samsun Basketbol, lige verilen arayı yaptığı transferlerle değerlendirirken, Galatasaray Medical Park"ta forma giyen Ceyda Kozluca"yı da renklerine bağladı.

    Geçtiğimiz günlerde WNBA"de forma giyen Kristi Toliver ile anlaşmaya varan Samsun Basketbol, böylece ikinci transferini de gerçekleştirmiş oldu.

    Samsun Basketbol Genel Menajeri Saim Uzun, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Ceyda Kozluca ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştıklarını söylerken, Kozluca"nın takıma faydalı olacağına inandığını söyledi.

    Samsun Basketbol ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşan Ceyda Kozluca da Samsun Basketbol"a katılmış olmaktan dolayı mutlu olduğunu söylerken, yeni takımının başarısı için elinden geleni yapacağını kaydetti.

    Geçtiğimiz sezon Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor"da forma giyen Kozluca, 22 maçta forma giyerken, maç başına ortalama 34 dakika süre almıştı. Sezonu 15.5 sayı, 4.7 ribaund ve 2.7 asist ortalamaları ile tamamlayan Ceyda Kozluca bu sezon Galatasaray Medical Park forması ile toplam 7 maçta görev alırken, ortalama maç başına 7 dakika süre aldı. Sarı Kırmızılı ekipte çok fazla forma şansı bulamayan Kozluca, 1.4 sayı, 1.3 ribaund ve 0.3 asist ortalamalarına ulaştı.




    Ceyda Kozluca Samsun Basketbol’da Yorumları